Filter
Diploma studija prirodnih nauka
Белгија Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Tražite Programi osnovnih studija prirodnih nauka u Studije prava u Belgiji

Дипломирани (Бацхелор оф Сциенце) је додипломски студиј који се студентима три до пет година да се заврши. Док у школи, ученици заврше различите курсеве да се припреме за додатно образовање или будућих могућности запошљавања.

У зависности од свом нахођењу, постане професионалац у закону и прописима може довести један до великог броја различитих потподелама. Међу најпопуларније ових специјализација су привредно право, регулаторни теорију и међународне односе.

Белгија нуди тржишно оријентисане на вишем нивоу образовања који се заснива на способности и иновације. Ове земље високошколске установе нуде интерактивну истовремено истраживања оријентисана високом образовању пре уласка на тржиште рада.

Diploma osnovnih studija prirodnih nauka u Studije prava u Belgiji

Pročitajte više Pročitajte manje
Druge mogućnosti za program u Европа

1 Rezultati u Studije prava, Белгија

Letterkenny Institute of Technology

Да ли сте знали да ако ваш рачунар има широкопојасну везу то се истражили стране неовлашћених корисника више пута дневно? ... [+]

Бацхелор оф Сциенце у рачунарство у компјутерску безбедност и дигиталне форензике

ЦАО Код: ЛИ737

ЛИИТ интерни број: ЛИ_КЦСДФ_Д

Стандард Цоде Места: 36

Национални оквир Ниво: 7

Награда Тип: мајор

Додела Тело: ЛИИТ, под додељеним од ХЕТАЦ

Да ли је то програм за мене?

Да ли сте знали да ако ваш рачунар има широкопојасну везу то се истражили стране неовлашћених корисника више пута дневно? Да ли сте да је ваш рачунар је сасвим могуће "зомби" машина чека на активацију за неке опаке сврхе? Или да брисање датотека и историје логове на вашем рачунару је веома сиромашан начин да сакрије своје трагове, и то обучени професионални форензика може лако опоравити ове податке? Или да крађа идентитета није више само у доменима научне фантастике?... [-]

Белгија Brussels
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom