40 BSc Programi u Nauka o hrani 2024

BSc Programi u Nauka o hrani 2024Filter
    • Belfast, Уједињено Краљевство

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    U BSc u prehrambenoj nauci i ishrani sa stručnim studijama diplomski program je o sticanju znanja i razumevanju ključnih oblasti u odnosu na proizvodnju i potrošnju hrane. Nauka o hrani odnosi se na „prikladnost za svrhu“ naše hrane u pogledu izgleda (npr. kvalitet boje i površine, tekstura, ukus i miris) i kako se oni mogu poboljšati, zajedno sa fizičkim, mikrobiološkim i hemijskim aspektima naše hrane, koji mogu biti štetni za ljudsko zdravlje i kako se oni mogu svesti na minimum.

    • Chatham, Уједињено Краљевство

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Са БСц Хонс Фоод Сциенце & Нутритион, студираћете курс који комбинује богат избор модула у области науке о храни и исхране који ће вам пружити солидну основу у свим аспектима производње хране и система исхране и знања о улози исхране људи у производњи хране.

    • Las Cruces, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Фоод Сциенце је употреба инжењерских, биолошких и физичких наука за проучавање природе, погоршања, прераде и побољшања хране за потрошаче. Прехрамбена технологија је примена науке о храни на избор, чување, паковање, прераду, дистрибуцију и употребу сигурне, хранљиве и здраве хране.

    • Fulda, Немачка

    Redovne studije

    7 semestra

    Na kampusu

    Engleski, Nemački

    Диплома о прехрамбеној технологији нуди студентима образовање и обуку на научној основи и уско је повезана са праксом. Читав ланац исхране („од фарме до виљушке“) разматра се са технолошке, техничке, економске и научне перспективе.

    • Limerick, Ирска

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • Newcastle upon Tyne, Уједињено Краљевство

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Kroz ovaj program, dobićete temeljno akademsko osnov u društvenim, ekonomskim, etičkim, naučnim i tehnološkim principima koji se temelje na proizvodnji i pristupu potrošačkim dobrima i uslugama unutar poljoprivredno-prehrambenog sektora. Ovaj stepen ima primarni fokus na proizvodnju i potrošnju prehrambenih proizvoda i na ponašanje ljudi kao potrošača. Obuhvata niz društvenih i prirodnih nauka i poslovnih subjekata koji se primenjuju u prehrambenim preduzećima.

    • Mont-Saint-Aignan, Француска

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Први интегрисани програм БСц и МСц - мастер студија интернационалног одрживог агробизниса и прехрамбене технике у Француској - 100% енглеског језика.

    • Plymouth, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • Prague, Чешка Република

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    На Прехрамбено-биохемијском технолошком факултету студенти усмеравају своје студије или на биохемију, микробиологију и биотехнологију или на хемију хране, анализу хране, исхрану и прехрамбене технологије са друге стране правилним одабиром изборних предмета.

    • Chicago, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    128 sati

    Na kampusu

    Engleski

    Диплома о науци о храни и исхрани вас припрема за каријере које укључују примену науке, технологије, инжењеринга и регулативе за решавање савремених проблема везаних за храну и здравље. Дизајниран уз допринос прехрамбене индустрије и других сродних индустрија, наш потпуно нови дипломски програм науке о храни и исхрани развија професионалце који разумеју како прехрамбена индустрија сада функционише и који ће бити способни да покрену индустрију тамо где треба да буде у будућност.

    • Osnabrück, Немачка

    Redovne studije

    6 semestra

    Na kampusu

    Nemački

    • Gillingham, Уједињено Краљевство

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • Kaunas, Литванија

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Свакодневно обезбеђивање квалитетне, безбедне и здраве хране људима један је од најважнијих глобалних изазова са којима се данас суочавају научници и технолози у области хране. Студирањем основних студија прехрамбених наука и технологије на КТУ-у, стећи ћете интердисциплинарне компетенције и вештине неопходне за будућег прехрамбеног технолога у областима хемије хране, микробиологије, исхране, технологије и инжењерства.

    • Dundee, Уједињено Краљевство

    Redovne studije

    4 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • Pretoria, Јужноафричка Република

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski