40 BSc Programi u Nauka o hrani 2024
BSc u prehrambenoj nauci i ishrani sa stručnim studijama
Queen's University of Belfast - Medical Faculty
Featured
- Belfast, Уједињено Краљевство
Redovne studije
4 godine
Na kampusu
Engleski
U BSc u prehrambenoj nauci i ishrani sa stručnim studijama diplomski program je o sticanju znanja i razumevanju ključnih oblasti u odnosu na proizvodnju i potrošnju hrane. Nauka o hrani odnosi se na „prikladnost za svrhu“ naše hrane u pogledu izgleda (npr. kvalitet boje i površine, tekstura, ukus i miris) i kako se oni mogu poboljšati, zajedno sa fizičkim, mikrobiološkim i hemijskim aspektima naše hrane, koji mogu biti štetni za ljudsko zdravlje i kako se oni mogu svesti na minimum.
- Chatham, Уједињено Краљевство
Redovne studije, Fleksibilno vreme
3 godine
Na kampusu
Engleski
Са БСц Хонс Фоод Сциенце & Нутритион, студираћете курс који комбинује богат избор модула у области науке о храни и исхране који ће вам пружити солидну основу у свим аспектима производње хране и система исхране и знања о улози исхране људи у производњи хране.
- Las Cruces, Сједињене Америчке Државе
Redovne studije, Fleksibilno vreme
4 godine
Na kampusu
Engleski
Фоод Сциенце је употреба инжењерских, биолошких и физичких наука за проучавање природе, погоршања, прераде и побољшања хране за потрошаче. Прехрамбена технологија је примена науке о храни на избор, чување, паковање, прераду, дистрибуцију и употребу сигурне, хранљиве и здраве хране.
- Fulda, Немачка
Redovne studije
7 semestra
Na kampusu
Engleski, Nemački
Диплома о прехрамбеној технологији нуди студентима образовање и обуку на научној основи и уско је повезана са праксом. Читав ланац исхране („од фарме до виљушке“) разматра се са технолошке, техничке, економске и научне перспективе.
- Limerick, Ирска
Redovne studije
4 godine
Na kampusu
Engleski
Upravljanje prehrambenim poslovanjem i marketingom BSc počasti
Newcastle University Undergraduate programs
Featured
- Newcastle upon Tyne, Уједињено Краљевство
Redovne studije
3 godine
Na kampusu
Engleski
Kroz ovaj program, dobićete temeljno akademsko osnov u društvenim, ekonomskim, etičkim, naučnim i tehnološkim principima koji se temelje na proizvodnji i pristupu potrošačkim dobrima i uslugama unutar poljoprivredno-prehrambenog sektora. Ovaj stepen ima primarni fokus na proizvodnju i potrošnju prehrambenih proizvoda i na ponašanje ljudi kao potrošača. Obuhvata niz društvenih i prirodnih nauka i poslovnih subjekata koji se primenjuju u prehrambenim preduzećima.
- Mont-Saint-Aignan, Француска
Redovne studije
3 godine
Na kampusu
Engleski
Први интегрисани програм БСц и МСц - мастер студија интернационалног одрживог агробизниса и прехрамбене технике у Француској - 100% енглеског језика.
- Plymouth, Сједињене Америчке Државе
Redovne studije
4 godine
Na kampusu
Engleski
Дипломирани хемију и технологију (Прехрамбено-биохемијско-технолошки факултет)
University of Chemistry and Technology, Prague
Featured
- Prague, Чешка Република
Redovne studije
3 godine
Na kampusu
Engleski
На Прехрамбено-биохемијском технолошком факултету студенти усмеравају своје студије или на биохемију, микробиологију и биотехнологију или на хемију хране, анализу хране, исхрану и прехрамбене технологије са друге стране правилним одабиром изборних предмета.
Дипломирани научници у области науке о храни и исхрани - СТЕМ именован
Illinois Institute of Technology
Featured
- Chicago, Сједињене Америчке Државе
Redovne studije
128 sati
Na kampusu
Engleski
Диплома о науци о храни и исхрани вас припрема за каријере које укључују примену науке, технологије, инжењеринга и регулативе за решавање савремених проблема везаних за храну и здравље. Дизајниран уз допринос прехрамбене индустрије и других сродних индустрија, наш потпуно нови дипломски програм науке о храни и исхрани развија професионалце који разумеју како прехрамбена индустрија сада функционише и који ће бити способни да покрену индустрију тамо где треба да буде у будућност.
Bachelor of Science in Bioengineering in Agriculture and Food Industries
Osnabrück University of Applied Sciences
Featured
- Osnabrück, Немачка
Redovne studije
6 semestra
Na kampusu
Nemački
- Gillingham, Уједињено Краљевство
Redovne studije, Fleksibilno vreme
3 godine
Na kampusu
Engleski
- Kaunas, Литванија
Redovne studije
4 godine
Na kampusu
Engleski
Свакодневно обезбеђивање квалитетне, безбедне и здраве хране људима један је од најважнијих глобалних изазова са којима се данас суочавају научници и технолози у области хране. Студирањем основних студија прехрамбених наука и технологије на КТУ-у, стећи ћете интердисциплинарне компетенције и вештине неопходне за будућег прехрамбеног технолога у областима хемије хране, микробиологије, исхране, технологије и инжењерства.
- Dundee, Уједињено Краљевство
Redovne studije
4 godine
Na kampusu
Engleski
- Pretoria, Јужноафричка Република
Redovne studije
3 godine
Na kampusu
Engleski