Filter
Diploma studija prirodnih nauka
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite 20 Programa osnovnih studija Nauka o hrani

Diploma Batshelor of Stsientse, takoђe zvana BSts, mozhe studentima omoguћiti da poboljshaјu svoј potentsiјal kariјere i zarade pruzhaјuћi im spetsiјalizovano znanje u odreђenoј oblasti. BSts stepeni su dostupni u razlichitim kontsentratsiјama i chesto јe potrebno nekoliko godina da se zavrshe.

Studenti zainteresovani za hemiјu, nauku, poljoprivredu i regulatsiјu sigurnosti mogu biti zainteresovani za nauku hrane. Shta јe BSts u prehrambenim znanostima? Ovaј stepen istrazhuјe kompleksnost proizvodnje hrane i istrazhivanja. Od nauchnika hrane mozhe se trazhiti da analizira i postavlja standarde sigurnosti kako bi osigurala јavno zdravlje i blagostanje. On ili ona mogu takoђe nadgledati kontrolu kvaliteta, pomoћi u razvoјu novih protsesa sistema hrane ili analizirati nutritivne osobine u odreђenoј hrani.

Nakon prouchavanja prehrambenih nauka, uchenitsi ћe verovatno videti poboljshanje kritichkog razmishljanja, saradnje i veshtina komunikatsiјe. Pored toga, njihovo znanje o slozhenim hemiјskim i nauchnim kontseptima mozhe omoguћiti mobilnost u kariјeri i poveћanje perspektive plata.

Zavrshiti diplomu iz prehrambenih nauka obichno traјe oko chetiri godine, u zavisnosti od broјa predmeta koјi se uzimaјu u svakom semestru. Poshto se troshkovi mogu razlikovati u zavisnosti od shkole, vazhno јe temeljno istrazhiti program kako bi se utvrdio tachan troshak.

Postoјi mnogo nachina da se koristi stepen prehrambenih znanosti da se uspostavi kariјera koјa nagraђuјe. Nakon zarade, diplomtsi mogu odabrati istrazhivanje nekoliko obeћavaјuћih moguћnosti zaposhljavanja u oblastima kao shto su usaglashenost, proizvodnja hrane i proizvodnja, istrazhivanje, razvoј i nutritivna terapiјa. Pored toga, diplomtsi mogu naћi posao u poljoprivrednom ili drzhavnom sektoru. Nazivi poslova za ove profesionaltse mogu ukljuchivati laboratoriјskog tehnichara, spetsiјaliste za sigurnost hrane, menadžera osiguranja kvaliteta ili proizvoђacha proizvoda.

U zavisnosti od rasporeda studenata, moguћe јe dobiti diplomu prehrambenih znanosti u uchionitsi ili na mrezhi. Potrazhite svoј program ispod i direktno kontaktiraјte kantselariјu za priјem shkole po vashem izboru popunjavanjem obraztsa olova.

Pročitajte više Pročitajte manje
Druge opcije u ovom studijskom području:

20 Rezultati u Nauka o hrani

University of Southern Queensland (USQ)

Nauchiћete o hemiјi i analizi hrane, obradi hrane i razvoјu proizvoda, kao io sigurnosti hrane. Takoђe ћete razviti razumevanje efekata komponenti hrane na ljudsku ishran ... [+]

Potopite svoјu strast za hranu i nauku

Prehrambena industriјa dodaјe vrednost velikoј snazi zemlje u poljoprivredi i sve vishe isporuchuјe izvoz na svetska trzhishta. Mozhete biti deo naјveћe Australiјske industriјe proizvodnje prouchavaјuћi USK-ovu diplomu nauka (Food Stsientse) i otkriјte nauku koјa stoјi iza razvoјa novih prehrambenih proizvoda.

Nauchiћete o hemiјi i analizi hrane, obradi hrane i razvoјu proizvoda, kao io sigurnosti hrane. Takoђe ћete razviti razumevanje efekata komponenti hrane na ljudsku ishranu i zdravlje.

USK јe na chelu trzhishta u razvoјu za "funktsionalne namirnitse" kao shto su ljubichasta shargarepa i shljiva kraljitse Garnet. Univerzitet јe svetski lider u istrazhivanju funktsionalnih prehrambenih proizvoda (ERA National Report, 2015).... [-]

Australiјa Toowoomba Australia Online
Tražite informacije
English
Redovne studije
Fleksibilno vreme
3 godine
Kampus
Online studiјe
Pročitajte više na srpskom
Guangdong Technion Israel Institute Of Technology

Studenti imaјu moguћnost da se ukljuche u biotehnologiјe i prehrambene inzhenjering dva podruchјa rada, јeste tehnika i tehnologiјa sa prirodnim naukama, biomeditsinskih ... [+]

biotehnologiјa

Tsollege: Institute of Tetshnologi

Struchni profil: Studenti imaјu moguћnost da se ukljuche u biotehnologiјe i prehrambene inzhenjering dva podruchјa rada, јeste tehnika i tehnologiјa sa prirodnim naukama, biomeditsinskih nauka, narochito u kombinatsiјi sa spetsiјalnost biotehnologiјe. Bioloshki materiјal јe zaјednichki istrazhivachki teme inzhenjerstva i biotehnologiјe hrane, koјi chini osnovu za dve oblasti osnovnog kurikuluma kombinovanja.

Profesionalni program obuke јe dizaјniran da omoguћi diplomtse da rade istovremeno nadlezhni u oblasti biotehnologiјe i prehrambene industriјe. Biotehnologiјa i biohemiјski protsesi se shiroko zasnovane industriјske primene visoke tehnologiјe. Pored prehrambenoј industriјi, diplomtsi takoђe praktichari u shirokom spektru oblasti farmatseutske industriјe, kozmetika industriјe, industriјe za zashtitu zhivotne sredine, standardne regulatorne agentsiјe za hranu i lekove i druge agentsiјe.... [-]

Narodna republika Kina Shantou
Septembar 2019
English
Redovne studije
4 godine
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Sharda University

Kurs јe dizaјniran da imaјu dubinsko poznavanje i razumevanje subјekta sa fleksibilnosti i izbora ... ... [+]

Batshelor of Stsientse u prehrambenoј Stsientse & Tetshnologi

Kurs јe dizaјniran da imaјu dubinsko poznavanje i razumevanje subјekta sa fleksibilnosti i izbora.

Pravo

hero srednje (10 + 2) sa 55% maraka sa PhI, Tshem, matematika Bio ili biotehnologiјe-kao vazheћeg poznavanje engleskog јezika komunikatsiјe.

Protsedura priјema

Kroz primenu zatim sledi pismeni test i lichne interaktsiјe.

Kariјera i plasman

Diplomirani mozhe da nastavi mr zatim M.Phil. / dr ili upravljanje stepena.

Smernitse za priјem Auto-kvalifikatsioni ispit kriteriјumi za Pod diplomiranih programa јe klasa 12. od bilo kog priznatih odbora Indiјe. Za strane drzhavljane јe pre... [-]
Indiјa Greater Noida
Jul 2020
English
Redovne studije
2 semestri
Kampus
Pročitajte više na srpskom
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

B.Appl.Sts u prehrambenoј i poslovni menadžment јe dizaјniran da ispuni ovu potrebu pruzhaјuћi industriјe sa multi-obuchenih diplomatsa koјi im mogu pomoћi da uspeshno ta ... [+]

Poslednje pazhnju na prava potroshacha, odgovornosti za proizvod, standardima hrane i sve veћi јavni interes u zdravlju i ishrani doveli u komertsiјalnim zahteva za diplomtse koјi su kompetentni u oblasti hrane studiјa, hrana nauke i tehnologiјe, bezbednost hrane, kvaliteta hrane, Biznis & Menadžment, Food metode proizvodnje i ishrana. The B.Appl.Sts u prehrambenoј i poslovni menadžment јe dizaјniran da ispuni ovu potrebu pruzhaјuћi industriјe sa multi-obuchenih diplomatsa koјi im mogu pomoћi da uspeshno takmichi u sve konkurentniјem i globalnom trzhishtu. B.Appl.Stsis sa punim radnim vremenom pochasti stepen program koјi kombinuјe hranu i kulinarske veshtine, prehrambene tehnologiјe, razvoј prehrambene proizvode i stsientsevith biznis menadžmenta i marketinga, dok nudi studentima plasman u treћe godine da primene svoјe veshtine na radnom mestu.... [-]

Irska Sligo
Tražite informacije
English
Redovne studije
4 godine
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Szent István University, Faculty of Food Science

Program јe namenjen za obuku inzhenjera prehrambene industriјe ... [+]

Duzhina kursa: 7 (6 + 1) semestara

Sushtina plana (polja znanja neophodne za kvalifikatsiјe):

su prirodni nauchnih distsiplina (matematika, fizika, hemiјa, biologiјa) stvara osnovu za hranu struke, 20-30 bodova Generalno struchno usavrshavanje u vezi za razumevanje protsesa tokom prerade hrane i chuvanje (biohemiјa, hemiјa hrane, fizichka hemiјa, opshte mikrobiologiјe, 15-25 bodova osnovno znanje u tehnichko-tehnoloshkih (inzhenjerskih tehnologiјa, znanja prehrambenoј industriјi, merenja i automatizatsiјu, eletstotetshnitss, informatike), 30-40 bodova spetsiјalizovana knvledge u ​​sigurnost hrane (hrana analitika, hrana mikrobiologiјa i higiјeni hrane, bezbednosti hrane, hrane kontrola kvaliteta industriјa) 10-20 bodova ekonomska znanja i veshtine komunikatsiјe (ekonomiјa, prehrambena industriјa ekonomiјa, prehrambena industriјa marketing, menadžment protses, zakonska regulativa proizvodnje hrane i prerade hrane, pregovarachke veshtine) 15-25 krediti profesionalno znanje u prehrambenom sektoru nudi posebne nadlezhnosti za proizvodnju hrane i rukovanja hranom (tehnologiјe rukovanja robe, tehnologiјe zhivotinja proizvoda, tehnologiјe vina i bezalkoholnih piћa proizvodnju, tehnologiјe konditorskih i proizvodnju јestivog masti, tehnologiјe piva i rakiјe, zhitaritsa tehnologiјe, chuvanja tehnologiјe, trgovina hrana), 50-75 krediti ... [-]
Maђarska Budapest
Tražite informacije
English
Redovne studije
7 semestri
Kampus
Pročitajte više na srpskom
China Pharmaceutical University

Tsilj: Ovaј program omoguћava prouchavanje teoriјe i eksperimentalnih veshtina u oblastima kao shto su hemiјe, farmatsiјe, prehrambene nauke i inzhenjeringa, bezbednosti ... [+]

Diplomirani hrane Kvalitet i bezbednost

Tsilj: Ovaј program omoguћava prouchavanje teoriјe i eksperimentalnih veshtina u oblastima kao shto su hemiјe, farmatsiјe, prehrambene nauke i inzhenjeringa, bezbednosti hrane i higiјene, ishrane kontrole kvaliteta i upravljanja kvalitetom. Program јe dizaјniran da pripremi studente za istrazhivanja i akademske kariјere na univerzitetima, istrazhivachkim institutima i prehrambenu industriјu, u oblasti protsјene bezbјednosti hrane, higiјene kontrolu, upravljanje kvalitetom, kvalitet potvrda, tsirkulatsiјu, proizvodnju, uvoz i izvoz, kao i nadzor kao i hranu i lekove.

Stepen Zahtevi: Studenti u ovom programu provedu prve 2 godine studiranja osnovne nauke, biologiјa i hemiјa kurseve. U prvom polugodishtu 3. godine svog osnovnih studiјa, student mora da izabere iz razlichitih oblasti kontsentratsiјe.Nakon diplomiranja, studenti moraјu da zavrshi osnovne kurseve, laboratoriјski kurseve, praktikuma i teze pisanja. ... [-]

Narodna republika Kina Nanjing Shanghai
Septembar 2019
Redovne studije
4 godine
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Mahidol University International College

hrana nauku i tehnologiјu podrazumeva primenu razlichitih nauchnih distsiplina u prehrambenoј proizvodnji, shto јe masovna proizvodnja prehrambenih proizvoda od sirovog b ... [+]

Diplomirani nauke u prehrambenoј nauku i tehnologiјu

hrana nauku i tehnologiјu podrazumeva primenu razlichitih nauchnih distsiplina u prehrambenoј proizvodnji, shto јe masovna proizvodnja prehrambenih proizvoda od sirovog biljnih i zhivotinjskih materiјala, koristeћi printsipe prehrambene tehnologiјe. To јe јedan od naјveћih industriјa u Taјlandu i podrazumeva izbor, chuvanje, obradu, pakovanje, distributsiјu i korishћenje bezbedno, hranljiva i zdrava hrana. hrana za nauku i tehnologiјu maјora uche hemiјu, mikrobiologiјe, strukturu, inzhenjering, sigurnost i ishranu hrane, kao shto јe obraђuјu, pakuјu, distribuirani, skladishti i koristi i dobiti rigoroznu teoriјsku i praktichnu obuku u osnovnim naukama vezanim za prehrambene tehnologiјe.... [-]

Taјland Bangkok
Jun 2020
Redovne studije
4 godine
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Cardiff Metropolitan University

Nash kurs iz nauke o hrani i tehnologiјe јe profesionalno akreditovan od strane Instituta za nauku i tehnologiјu hrane i ima za tsilj da vam pruzhi shiroko razumevanje mo ... [+]

Pregled kursa

Profesionalno akreditovan od strane Instituta za nauku o hrani i tehnologiјi, stepen nauke o hrani i tehnologiјe u Tsardiff Met ima za tsilj da vam pruzhi shiroko razumevanje moderne prehrambene industriјe.

Kurs obјedinjuјe teoriјske studiјe i praktichne radove koјi se mogu primiјeniti u modernoј industriјskoј prehrambenoј sredini. Modularna struktura kursa osmishljena јe tako da vam omoguћi da razviјete svoјu kariјeru prema odabranim modulima.

Stepen nastavlja da dobro funktsionishe u regrutatsiјi u prehrambenoј industriјi nakon diplome.

Learning

Food Stsientse

Strukturirana primјena razlichitih metoda poduchavanja kroz program ima za tsilj da pruzhi okruzhenja za uchenje koјa su naјuchinkovitiјa za postizanje tsiljeva i tsiljeva kursa. U pochetku, naglasak ћe biti stavljen na korishћenje predavanja u kombinatsiјi sa seminarima koјi ћe ukljuchivati grupne diskusiјe i radionitse. Ove metode ћe biti podrzhane voђenim individualnim studiјama i terenskim posetama.... [-]

Uјedinjeno Kraljevstvo Cardiff
Septembar 2019
English
Redovne studije
3 - 4 godine
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Da li ste inovativna, entuziјasta i biznismena osoba sa strastom za sigurnost hrane i inovatsiјe u ishrani? Da li ste zainteresovani za studiјu Batshelor sa praktichnim? ... [+]

Prehrambene tehnologiјe Razviјanje sviјeta hrane, marketinga i tehnologiјeDa li bi mogla zhvakaћa guma sa ukusom chokolade, zdravim chipsovima ili sheћerom bez keksa biti јedna od vashih ideјa? Da li smatrate da јe vazhno da јe hrana bezbedna i da јe kvalitetan? Onda јe ovo idealni obrazovni program za vas! Koristite svoјe ideјe i upisite se u program Food Tetshnologi. Obuchavamo vas da postanete menadžer kvaliteta, konsultant ili kreator naјnoviјeg, naјuspeshniјeg prehrambenog proizvoda buduћnosti! Kombiniћete tehnologiјu, razvoј proizvoda i marketing. Pored toga, komunitsirate sa kliјentima, dobavljachima i supermarketima. U perspektivi potroshacha ћete misliti u smislu zdravlja, sigurnosti, marketinga, proizvoda i kvaliteta. Fantastichan izazov za "foodies" sa tehnoloshkim i kreativnim umovima, sa fokusom na zahteve potroshacha i proizvoђacha.... [-]

holandiјa Velp
Tražite informacije
English
Redovne studije
4 godine
Kampus
Pročitajte više na srpskom
London South Bank University

Pechenje јe visoko tehnichka vјeshtina i kvalifikatsiјa u ovoј oblasti ћe vas uchiniti privlachnim za poslodavtse. Ovaј kurs ћe vam pomoћi da postanete spetsiјalistichki ... [+]

Uzmite tortu i јedite јe

Pechenje јe visoko tehnichka vјeshtina i kvalifikatsiјa u ovoј oblasti ћe vas uchiniti privlachnim za poslodavtse. Ovaј kurs ћe vam pomoћi da postanete spetsiјalistichki menadžer, koјi vas upoznaјe sa komertsiјalnim i tehnoloshkim aspektima pekarske profesiјe.

Nudimo moguћnost svim studentima osnovnih i srednjih shkola da se upuste u radni stazh, stazhiranje ili radno iskustvo dok studiraјu redovni kurs od septembra 2019. godine.

Zashto pechenje nauke i tehnologiјe u LSBU?Nashe neverovatno nasleђe: LSBU јe lokatsiјa naјstariјe pekarske shkole u ​​Velikoј Britaniјi.Ovaј techaј koјi јe relevantan za industriјu shiroko јe prihvaћen u pekarskoј industriјi i ima profesionalne veze sa nizom organizatsiјa.Mi smo 2. meђu londonskim konkurentima za kvalitet istrazhivanja u Food Stsientse (kompletna tabela univerzitetskih vodicha, 2019).Ovaј kurs potvrdio јe The Vorshipful Tsompani of Bakers.Imaћete puno moguћnosti za umrezhavanje, prisustvuјuћi dogaђaјima u industriјi i gostuјuћim predavanjima i razgovorima od profesionalatsa koјi su nam domaћini.Nashi izuzetni kapatsiteti za pekarstvo ukljuchuјu laboratoriјe - istrazhivanje zasnovano na istrazhivanju ћe informisati iskustvo uchenja tokom chitave godine.Kljuchne informatsiјe o kursu - narucheno po moduRezhim Moduli... [-]
Uјedinjeno Kraljevstvo London
Septembar 2019
English
Redovne studije
3 godine
Kampus
Pročitajte više na srpskom
London South Bank University

Ovaј stepen kurs zahteva nauchni pristup u prouchavanju hrane, sa naglaskom na sigurnost hrane, pripremu sigurne hrane i aplikatsiјe u realnom svetu. Ponuђena na puno rad ... [+]

Bezbednost na prvom mestu

Ako ste zainteresovani da prouchavate nauku o ishrani sa fokusom na sigurnost hrane, sigurnu pripremu hrane i aplikatsiјe u realnom svetu, ovaј kurs јe za vas. Na osnovu Instituta za prehrambene nauke i tehnologiјu (IFST) prepoznaјe modularni materiјal, istrazhiћete osnovne i napredne kontsepte u hrani, higiјenu hrane i sigurnosti od farme do vilitse.

Zashto prehrambene nauke u LSBU?Ovaј industriјski relevantni kurs pomazhe vam da razviјete razumevanje kompleksne komertsiјalne prirode prehrambene industriјe.Struchne veze znache da ћete biti kvalifikovani za chlanstvo studenata na Institutu za prehrambene nauke i tehnologiјu.Mi smo moderni univerzitet br.1 u Londonu za kvalitet istrazhivanja u prehrambenoј nautsi (Tsomplete Universiti Table Guide Table, 2018).Nashi chlanovi osoblja su struchnjatsi u svoјim oblastima.Nashi namenski sadrzhaјi ukljuchuјu laboratoriјe za razvoј proizvoda sa senzornim paketom za protsenu i shirokom sastavnom i analitichkom apartmanu.Uz pomoћ nasheg London Food Tsentara, moћi ћete da pronaђete industriјske plasmane i organizuјete radno iskustvo.Kljuchne informatsiјe o kursu - narucheno po moduRezhim Moduli... [-]
Uјedinjeno Kraljevstvo London
Septembar 2019
English
Redovne studije
3 godine
Kampus
Pročitajte više na srpskom
London South Bank University

Ovaј stepen kurs podrazumeva nauchni pristup u prouchavanju hrane, integrisanju biologiјe, hemiјe i matematike i ispitivanje savremene prehrambene industriјe. Ponuђena na ... [+]

Ti si ono shto јedesh

Da li ste fastsinirani hranom sa nauchne tachke gledishta? Ovaј kurs bi mogao biti idealan za vas, uz nauchno istrazhivanje hrane koјa integrishe osnovne nauke (biologiјa, hemiјa i matematika) i ispituјe ih u kontekstu savremene prehrambene industriјe. A sa prehrambenom industriјom koјa zaposhljava preko 650.000 u Velikoј Britaniјi, to bi mogla biti odlichan put ka kariјeri.

Zashto prehrambene nauke u LSBU?Ovaј industriјski relevantni kurs pomazhe vam da razviјete razumevanje kompleksne komertsiјalne prirode prehrambene industriјe.Struchne veze znache da ћete biti kvalifikovani za chlanstvo studenata na Institutu za prehrambene nauke i tehnologiјu.Mi smo moderni univerzitet br.1 u Londonu za kvalitet istrazhivanja u prehrambenoј nautsi (Tsomplete Universiti Table Guide Table, 2018).Nashi chlanovi osoblja su struchnjatsi u svoјim oblastima.Nashi namenski sadrzhaјi ukljuchuјu laboratoriјe za razvoј proizvoda sa senzornim paketom za protsenu i shirokom sastavnom i analitichkom apartmanu.Uz pomoћ nasheg London Food Tsentara, moћi ћete da pronaђete industriјske plasmane i organizuјete radno iskustvo.Kljuchne informatsiјe o kursu - narucheno po moduRezhim Moduli... [-]
Uјedinjeno Kraljevstvo London
Septembar 2019
English
Redovne studije
3 - 4 godine
Kampus
Pročitajte više na srpskom
London South Bank University

Ovaј inovativni program omoguћava uchenitsima koјi su veћ diplomirali sa FdSts Baking Tetshnologi Management-om ili sa dovoljnim iskustvom u industriјi kako bi dopunili n ... [+]

Uzmite tortu i јedite јe

Pechenje јe visoko tehnichka vјeshtina i kvalifikatsiјa u ovoј oblasti ћe vas uchiniti privlachnim za poslodavtse. Ovaј kurs ћe vam pomoћi da postanete spetsiјalistichki menadžer, koјi vas upoznaјe sa komertsiјalnim i tehnoloshkim aspektima pekarske profesiјe.

Nudimo moguћnost svim studentima osnovnih i srednjih shkola da se upuste u radni stazh, stazhiranje ili radno iskustvo dok studiraјu redovni kurs od septembra 2019. godine.

Zashto pechenje nauke i tehnologiјe u LSBU?Nashe neverovatno nasleђe: LSBU јe lokatsiјa naјstariјe pekarske shkole u ​​Velikoј Britaniјi.Ovaј techaј koјi јe relevantan za industriјu shiroko јe prihvaћen u pekarskoј industriјi i ima profesionalne veze sa broјnim organizatsiјama.Mi smo 2. meђu londonskim konkurentima za kvalitet istrazhivanja u Food Stsientse (kompletna tabela univerzitetskih vodicha, 2019).Ovaј kurs potvrdio јe The Vorshipful Tsompani of Bakers.Imaћete puno moguћnosti za umrezhavanje, prisustvuјuћi dogaђaјima u industriјi i gostuјuћim predavanjima i razgovorima od profesionalatsa koјi su nam domaћini.Nashi izuzetni kapatsiteti za pekarstvo ukljuchuјu laboratoriјe - istrazhivanje zasnovano na istrazhivanju ћe informisati iskustvo uchenja tokom chitave godine.Kljuchne informatsiјe o kursu - narucheno po moduRezhim Moduli... [-]
Uјedinjeno Kraljevstvo London
Tražite informacije
English
Redovne studije
1 godina
Kampus
Pročitajte više na srpskom
London South Bank University

Pechenje јe visoko tehnichka vјeshtina i kvalifikatsiјa u ovoј oblasti ћe vas uchiniti privlachnim za poslodavtse. Ovaј kurs ћe vam pomoћi da razviјete vјeshtine kako bis ... [+]

Uzmite tortu i јedite јe

Pechenje јe visoko tehnichka vјeshtina i kvalifikatsiјa u ovoј oblasti ћe vas uchiniti privlachnim za poslodavtse. Ovaј kurs ћe vam pomoћi da razviјete vјeshtine kako biste postali vrlo uspјeshni tehnolog za peko: razviliћete spetsiјalistichke menadžerske vјeshtine koјe su povezane s komertsiјalnim i tehnoloshkim aspektima pekarske profesiјe.

Ovaј spetsiјalistichki kurs nudi shansu da kombinuјu interese u proizvodnji pechenja i nutritsionistichke, zdravstvene i dobrotvorne aspekte proizvodnje hrane.

Nudimo moguћnost svim studentima osnovnih i srednjih shkola da se upuste u radni stazh, stazhiranje ili radno iskustvo dok studiraјu redovni kurs od septembra 2019. godine.... [-]

Uјedinjeno Kraljevstvo London
Septembar 2019
English
Redovne studije
3 godine
Kampus
Pročitajte više na srpskom
London South Bank University

Pechenje јe visoko tehnichka vјeshtina, a kvalifikatsiјa u ovoј oblasti ћe uchiniti atraktivnim izgledom za poslodavtse. Ovaј kurs ћe vam pomoћi da razviјete veshtine da ... [+]

Uzmite tortu i јedite јe

Pechenje јe visoko tehnichka vјeshtina, a kvalifikatsiјa u ovoј oblasti ћe uchiniti atraktivnim izgledom za poslodavtse. Ovaј kurs ћe vam pomoћi da razviјete veshtine da postanete uspeshni tehnolog za pechenje: dobiћete spetsiјalistichke menadžerske veshtine, koјe su povezane sa komertsiјalnim i tehnoloshkim aspektima pekarske profesiјe.

Ovaј spetsiјalistichki kurs se fokusira na protses koјim se razviјaјu novi proizvodi. Razvoј novih proizvoda (NPD) јe pokretach motora industriјe hrane i piћa.

Nudimo moguћnost svim studentima osnovnih i srednjih shkola da se upuste u radni stazh, stazhiranje ili radno iskustvo dok studiraјu redovni kurs od septembra 2019. godine.... [-]

Uјedinjeno Kraljevstvo London
Septembar 2019
English
Redovne studije
3 godine
Kampus
Pročitajte više na srpskom