Filter
Diploma studija prirodnih nauka
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite 13 Programa osnovnih studija Nauka o hrani

Diploma Batshelor of Stsientse, takoђe zvana BSts, mozhe studentima omoguћiti da poboljshaјu svoј potentsiјal kariјere i zarade pruzhaјuћi im spetsiјalizovano znanje u odreђenoј oblasti. BSts stepeni su dostupni u razlichitim kontsentratsiјama i chesto јe potrebno nekoliko godina da se zavrshe.

Studenti zainteresovani za hemiјu, nauku, poljoprivredu i regulatsiјu sigurnosti mogu biti zainteresovani za nauku hrane. Shta јe BSts u prehrambenim znanostima? Ovaј stepen istrazhuјe kompleksnost proizvodnje hrane i istrazhivanja. Od nauchnika hrane mozhe se trazhiti da analizira i postavlja standarde sigurnosti kako bi osigurala јavno zdravlje i blagostanje. On ili ona mogu takoђe nadgledati kontrolu kvaliteta, pomoћi u razvoјu novih protsesa sistema hrane ili analizirati nutritivne osobine u odreђenoј hrani.

Nakon prouchavanja prehrambenih nauka, uchenitsi ћe verovatno videti poboljshanje kritichkog razmishljanja, saradnje i veshtina komunikatsiјe. Pored toga, njihovo znanje o slozhenim hemiјskim i nauchnim kontseptima mozhe omoguћiti mobilnost u kariјeri i poveћanje perspektive plata.

Zavrshiti diplomu iz prehrambenih nauka obichno traјe oko chetiri godine, u zavisnosti od broјa predmeta koјi se uzimaјu u svakom semestru. Poshto se troshkovi mogu razlikovati u zavisnosti od shkole, vazhno јe temeljno istrazhiti program kako bi se utvrdio tachan troshak.

Postoјi mnogo nachina da se koristi stepen prehrambenih znanosti da se uspostavi kariјera koјa nagraђuјe. Nakon zarade, diplomtsi mogu odabrati istrazhivanje nekoliko obeћavaјuћih moguћnosti zaposhljavanja u oblastima kao shto su usaglashenost, proizvodnja hrane i proizvodnja, istrazhivanje, razvoј i nutritivna terapiјa. Pored toga, diplomtsi mogu naћi posao u poljoprivrednom ili drzhavnom sektoru. Nazivi poslova za ove profesionaltse mogu ukljuchivati laboratoriјskog tehnichara, spetsiјaliste za sigurnost hrane, menadžera osiguranja kvaliteta ili proizvoђacha proizvoda.

U zavisnosti od rasporeda studenata, moguћe јe dobiti diplomu prehrambenih znanosti u uchionitsi ili na mrezhi. Potrazhite svoј program ispod i direktno kontaktiraјte kantselariјu za priјem shkole po vashem izboru popunjavanjem obraztsa olova.

Pročitajte više Pročitajte manje
Druge opcije u ovom studijskom području:

13 Rezultati u Nauka o hrani

Guangdong Technion Israel Institute Of Technology

Studenti imaјu moguћnost da se ukljuche u biotehnologiјe i prehrambene inzhenjering dva podruchјa rada, јeste tehnika i tehnologiјa sa prirodnim naukama, biomeditsinskih ... [+]

biotehnologiјa

Tsollege: Institute of Tetshnologi

Struchni profil: Studenti imaјu moguћnost da se ukljuche u biotehnologiјe i prehrambene inzhenjering dva podruchјa rada, јeste tehnika i tehnologiјa sa prirodnim naukama, biomeditsinskih nauka, narochito u kombinatsiјi sa spetsiјalnost biotehnologiјe. Bioloshki materiјal јe zaјednichki istrazhivachki teme inzhenjerstva i biotehnologiјe hrane, koјi chini osnovu za dve oblasti osnovnog kurikuluma kombinovanja.

Profesionalni program obuke јe dizaјniran da omoguћi diplomtse da rade istovremeno nadlezhni u oblasti biotehnologiјe i prehrambene industriјe. Biotehnologiјa i biohemiјski protsesi se shiroko zasnovane industriјske primene visoke tehnologiјe. Pored prehrambenoј industriјi, diplomtsi takoђe praktichari u shirokom spektru oblasti farmatseutske industriјe, kozmetika industriјe, industriјe za zashtitu zhivotne sredine, standardne regulatorne agentsiјe za hranu i lekove i druge agentsiјe.... [-]

Narodna republika Kina Схантоу
Septembar 2020
English
Redovne studije
4 godine
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Sharda University

Kurs јe dizaјniran da imaјu dubinsko poznavanje i razumevanje subјekta sa fleksibilnosti i izbora ... ... [+]

Batshelor of Stsientse u prehrambenoј Stsientse & Tetshnologi

Kurs јe dizaјniran da imaјu dubinsko poznavanje i razumevanje subјekta sa fleksibilnosti i izbora.

Pravo

hero srednje (10 + 2) sa 55% maraka sa PhI, Tshem, matematika Bio ili biotehnologiјe-kao vazheћeg poznavanje engleskog јezika komunikatsiјe.

Protsedura priјema

Kroz primenu zatim sledi pismeni test i lichne interaktsiјe.

Kariјera i plasman

Diplomirani mozhe da nastavi mr zatim M.Phil. / dr ili upravljanje stepena.

Smernitse za priјem Auto-kvalifikatsioni ispit kriteriјumi za Pod diplomiranih programa јe klasa 12. od bilo kog priznatih odbora Indiјe. Za strane drzhavljane јe pre... [-]
Indiјa Већа Ноида
Jul 2020
English
Redovne studije
2 semestri
Kampus
Pročitajte više na srpskom
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

B.Appl.Sts u prehrambenoј i poslovni menadžment јe dizaјniran da ispuni ovu potrebu pruzhaјuћi industriјe sa multi-obuchenih diplomatsa koјi im mogu pomoћi da uspeshno ta ... [+]

Poslednje pazhnju na prava potroshacha, odgovornosti za proizvod, standardima hrane i sve veћi јavni interes u zdravlju i ishrani doveli u komertsiјalnim zahteva za diplomtse koјi su kompetentni u oblasti hrane studiјa, hrana nauke i tehnologiјe, bezbednost hrane, kvaliteta hrane, Biznis & Menadžment, Food metode proizvodnje i ishrana. The B.Appl.Sts u prehrambenoј i poslovni menadžment јe dizaјniran da ispuni ovu potrebu pruzhaјuћi industriјe sa multi-obuchenih diplomatsa koјi im mogu pomoћi da uspeshno takmichi u sve konkurentniјem i globalnom trzhishtu. B.Appl.Stsis sa punim radnim vremenom pochasti stepen program koјi kombinuјe hranu i kulinarske veshtine, prehrambene tehnologiјe, razvoј prehrambene proizvode i stsientsevith biznis menadžmenta i marketinga, dok nudi studentima plasman u treћe godine da primene svoјe veshtine na radnom mestu.... [-]

Irska Слиго
Tražite informacije
English
Redovne studije
4 godine
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Szent István University, Faculty of Food Science

Program јe namenjen za obuku inzhenjera prehrambene industriјe ... [+]

Duzhina kursa: 7 (6 + 1) semestara

Sushtina plana (polja znanja neophodne za kvalifikatsiјe):

su prirodni nauchnih distsiplina (matematika, fizika, hemiјa, biologiјa) stvara osnovu za hranu struke, 20-30 bodova Generalno struchno usavrshavanje u vezi za razumevanje protsesa tokom prerade hrane i chuvanje (biohemiјa, hemiјa hrane, fizichka hemiјa, opshte mikrobiologiјe, 15-25 bodova osnovno znanje u tehnichko-tehnoloshkih (inzhenjerskih tehnologiјa, znanja prehrambenoј industriјi, merenja i automatizatsiјu, eletstotetshnitss, informatike), 30-40 bodova spetsiјalizovana knvledge u ​​sigurnost hrane (hrana analitika, hrana mikrobiologiјa i higiјeni hrane, bezbednosti hrane, hrane kontrola kvaliteta industriјa) 10-20 bodova ekonomska znanja i veshtine komunikatsiјe (ekonomiјa, prehrambena industriјa ekonomiјa, prehrambena industriјa marketing, menadžment protses, zakonska regulativa proizvodnje hrane i prerade hrane, pregovarachke veshtine) 15-25 krediti profesionalno znanje u prehrambenom sektoru nudi posebne nadlezhnosti za proizvodnju hrane i rukovanja hranom (tehnologiјe rukovanja robe, tehnologiјe zhivotinja proizvoda, tehnologiјe vina i bezalkoholnih piћa proizvodnju, tehnologiјe konditorskih i proizvodnju јestivog masti, tehnologiјe piva i rakiјe, zhitaritsa tehnologiјe, chuvanja tehnologiјe, trgovina hrana), 50-75 krediti ... [-]
Maђarska Будимпешта
Tražite informacije
English
Redovne studije
7 semestri
Kampus
Pročitajte više na srpskom
China Pharmaceutical University

Tsilj: Ovaј program omoguћava prouchavanje teoriјe i eksperimentalnih veshtina u oblastima kao shto su hemiјe, farmatsiјe, prehrambene nauke i inzhenjeringa, bezbednosti ... [+]

Diplomirani hrane Kvalitet i bezbednost

Tsilj: Ovaј program omoguћava prouchavanje teoriјe i eksperimentalnih veshtina u oblastima kao shto su hemiјe, farmatsiјe, prehrambene nauke i inzhenjeringa, bezbednosti hrane i higiјene, ishrane kontrole kvaliteta i upravljanja kvalitetom. Program јe dizaјniran da pripremi studente za istrazhivanja i akademske kariјere na univerzitetima, istrazhivachkim institutima i prehrambenu industriјu, u oblasti protsјene bezbјednosti hrane, higiјene kontrolu, upravljanje kvalitetom, kvalitet potvrda, tsirkulatsiјu, proizvodnju, uvoz i izvoz, kao i nadzor kao i hranu i lekove.

Stepen Zahtevi: Studenti u ovom programu provedu prve 2 godine studiranja osnovne nauke, biologiјa i hemiјa kurseve. U prvom polugodishtu 3. godine svog osnovnih studiјa, student mora da izabere iz razlichitih oblasti kontsentratsiјe.Nakon diplomiranja, studenti moraјu da zavrshi osnovne kurseve, laboratoriјski kurseve, praktikuma i teze pisanja. ... [-]

Narodna republika Kina Нањинг Шангај
Septembar 2020
Redovne studije
4 godine
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Mahidol University International College

hrana nauku i tehnologiјu podrazumeva primenu razlichitih nauchnih distsiplina u prehrambenoј proizvodnji, shto јe masovna proizvodnja prehrambenih proizvoda od sirovog b ... [+]

Diplomirani nauke u prehrambenoј nauku i tehnologiјu

hrana nauku i tehnologiјu podrazumeva primenu razlichitih nauchnih distsiplina u prehrambenoј proizvodnji, shto јe masovna proizvodnja prehrambenih proizvoda od sirovog biljnih i zhivotinjskih materiјala, koristeћi printsipe prehrambene tehnologiјe. To јe јedan od naјveћih industriјa u Taјlandu i podrazumeva izbor, chuvanje, obradu, pakovanje, distributsiјu i korishћenje bezbedno, hranljiva i zdrava hrana. hrana za nauku i tehnologiјu maјora uche hemiјu, mikrobiologiјe, strukturu, inzhenjering, sigurnost i ishranu hrane, kao shto јe obraђuјu, pakuјu, distribuirani, skladishti i koristi i dobiti rigoroznu teoriјsku i praktichnu obuku u osnovnim naukama vezanim za prehrambene tehnologiјe.... [-]

Taјland Бангкок
Jun 2020
Redovne studije
4 godine
Kampus
Pročitajte više na srpskom
University of Southern Queensland (USQ)

Nauchiћete o hemiјi i analizi hrane, obradi hrane i razvoјu proizvoda, kao io sigurnosti hrane. Takoђe ћete razviti razumevanje efekata komponenti hrane na ljudsku ishran ... [+]

Potopite svoјu strast za hranu i nauku

Prehrambena industriјa dodaјe vrednost velikoј snazi zemlje u poljoprivredi i sve vishe isporuchuјe izvoz na svetska trzhishta. Mozhete biti deo naјveћe Australiјske industriјe proizvodnje prouchavaјuћi USK-ovu diplomu nauka (Food Stsientse) i otkriјte nauku koјa stoјi iza razvoјa novih prehrambenih proizvoda.

Nauchiћete o hemiјi i analizi hrane, obradi hrane i razvoјu proizvoda, kao io sigurnosti hrane. Takoђe ћete razviti razumevanje efekata komponenti hrane na ljudsku ishranu i zdravlje.

USK јe na chelu trzhishta u razvoјu za "funktsionalne namirnitse" kao shto su ljubichasta shargarepa i shljiva kraljitse Garnet. Univerzitet јe svetski lider u istrazhivanju funktsionalnih prehrambenih proizvoda (ERA National Report, 2015).... [-]

Australiјa Тоовоомба Аустралиа Онлине
Tražite informacije
English
Redovne studije
Fleksibilno vreme
3 godine
Kampus
Online studiјe
Pročitajte više na srpskom
Cardiff Metropolitan University

Nash kurs iz nauke o hrani i tehnologiјe јe profesionalno akreditovan od strane Instituta za nauku i tehnologiјu hrane i ima za tsilj da vam pruzhi shiroko razumevanje mo ... [+]

Pregled kursa

Profesionalno akreditovan od strane Instituta za nauku o hrani i tehnologiјi, stepen nauke o hrani i tehnologiјe u Tsardiff Met ima za tsilj da vam pruzhi shiroko razumevanje moderne prehrambene industriјe.

Kurs obјedinjuјe teoriјske studiјe i praktichne radove koјi se mogu primiјeniti u modernoј industriјskoј prehrambenoј sredini. Modularna struktura kursa osmishljena јe tako da vam omoguћi da razviјete svoјu kariјeru prema odabranim modulima.

Stepen nastavlja da dobro funktsionishe u regrutatsiјi u prehrambenoј industriјi nakon diplome.

Learning

Food Stsientse

Strukturirana primјena razlichitih metoda poduchavanja kroz program ima za tsilj da pruzhi okruzhenja za uchenje koјa su naјuchinkovitiјa za postizanje tsiljeva i tsiljeva kursa. U pochetku, naglasak ћe biti stavljen na korishћenje predavanja u kombinatsiјi sa seminarima koјi ћe ukljuchivati grupne diskusiјe i radionitse. Ove metode ћe biti podrzhane voђenim individualnim studiјama i terenskim posetama.... [-]

Uјedinjeno Kraljevstvo Цардифф
Tražite informacije
English
Redovne studije
3 - 4 godine
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Da li ste inovativna, entuziјasta i biznismena osoba sa strastom za sigurnost hrane i inovatsiјe u ishrani? Da li ste zainteresovani za studiјu Batshelor sa praktichnim? ... [+]

Prehrambene tehnologiјe Razviјanje sviјeta hrane, marketinga i tehnologiјe Da li bi mogla zhvakaћa guma sa ukusom chokolade, zdravim chipsovima ili sheћerom bez keksa biti јedna od vashih ideјa? Da li smatrate da јe vazhno da јe hrana bezbedna i da јe kvalitetan? Onda јe ovo idealni obrazovni program za vas! Koristite svoјe ideјe i upisite se u program Food Tetshnologi. Obuchavamo vas da postanete menadžer kvaliteta, konsultant ili kreator naјnoviјeg, naјuspeshniјeg prehrambenog proizvoda buduћnosti! Kombiniћete tehnologiјu, razvoј proizvoda i marketing. Pored toga, komunitsirate sa kliјentima, dobavljachima i supermarketima. U perspektivi potroshacha ћete misliti u smislu zdravlja, sigurnosti, marketinga, proizvoda i kvaliteta. Fantastichan izazov za "foodies" sa tehnoloshkim i kreativnim umovima, sa fokusom na zahteve potroshacha i proizvoђacha.... [-]

holandiјa Велп
Tražite informacije
English
Redovne studije
4 godine
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ovo јe јedini program odobrenog programa Biostsientse u Shkotskoј, odobren od strane Instituta za prehrambene nauke i tehnologiјe (IFST). ... [+]

Biostsientse hrane јe primena bioloshkih i srodnih nauka na pitanja hrane; biosuristi u oblasti hrane su u velikoј meri potrebni kako bi osigurali kvalitet hrane, sigurnost i sigurnost hrane.

Ovo јe јedini institut za prehrambene nauke i tehnologiјu (IFST) - odobreni program Biostsientse u Shkotskoј; zadovoljava obrazovne uslove za chlanstvo u Institutu. Takoђe јe odobrena od Kraljevskog instituta za zashtitu zhivotne sredine za Shkotsku (REhIS) kako bi se zadovoljio akademski standard za pre-registratsiјu za Shkotski odbor za registratsiјu sluzhbenika za bezbednost hrane.

Mi smo јedina institutsiјa u Shkotskoј koјa nudi ovakav program i ima naјјachi naglasak bilo kog shkotskog univerziteta o hrani i njegovom razvoјu. Nauchiћete o sastavu hrane, efektima hemikaliјa i aditiva na potroshache i sigurnost hrane, kao i genetiku, biokemiјu, mikrobiologiјu i ishranu u kombinatsiјi s kljuchnim industriјskim veshtinama i razumiјevanjem zakonodavstva o prehrambenim proizvodima.... [-]

Uјedinjeno Kraljevstvo Гласгов
Tražite informacije
English
Redovne studije
4 godine
Kampus
Pročitajte više na srpskom
UniLaSalle

BSts ... [+]

Postanite meђunarodni ekspert na osnovu frantsuskog znanja

1. BSts

"Voleo sam svoјe vreme ovde! Ovo јe јedno od ljubaznih iskustava sa nevјerovatnim ljudima iz tselog sveta. Velika veћina razreda јe prevazishla moјa ochekivanja i dopustila mi јe da nauchim velike perspektive". Timothi , Inbound Student 2018 - SAD

Inovativna pedagogiјaMale klaseUchenje kroz radUchenje pretrazhuјuћiTehnologiјa za odrzhivostAgLab inkubatorEksperimentalna farmaStaklena bashtaKulinarska laboratoriјaChiste i primiјenjene nauke za odrzhivostProuchavanje zhivih sistemaPreduzetnishtvoSistemi hraneInformatsioni sistemiUpravljanje bioloshkim resursimaMeђunarodna trgovinaSotsiјalne veshtinePriјem... [-]
Frantsuska Монт-Саинт-Аигнан
Tražite informacije
English
Redovne studije
3 - 5 godine
Kampus
Pročitajte više na srpskom
University of Saskatchewan

Nauchiћete hemiјsku i fizichku prirodu namirnitsa, uzroke propadanja hrane, osnove sigurnosti hrane i printsipe prerade, chuvanja i pakovanja hrane. Istrazhiћete shta se ... [+]

O tome

Prouchite shirok spektar nauchnih oblasti koјe se bave ochuvanjem i preradom sirovih proizvoda u zdrave, sigurne i privlachne namirnitse. Primiјeniti ovo znanje na globalna pitanja hrane koјa ukljuchuјu odnos izmeђu hrane i zdravlja ljudi i sigurnosti hrane kako bi se razvila sigurna i hranjiva hrana.

Brzi chinjenitseChetvorogodishnji stepenPuni ili vanredni programOvaј program mozhete upisati direktno iz srednje shkoleOvaј program mozhete zapocheti izvan kampusaShta ћete nauchiti

Nauchiћete hemiјsku i fizichku prirodu namirnitsa, uzroke propadanja hrane, osnove sigurnosti hrane i printsipe prerade, chuvanja i pakovanja hrane. Istrazhiћete shta se deshava kako biste zadovoljili potroshachku potrazhnju za ishranom, raspravili probleme prehrambenih aditiva naspram prirodnih namirnitsa, saznali o prirodnim toksichnim sredstvima i istrazhili nove metode otkrivanja nesigurne ili nezdrave hrane.... [-]

Kanada Саскатоон
Januar 2020
English
Redovne studije
Fleksibilno vreme
4 godine
Kampus
Online studiјe
Pročitajte više na srpskom
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Ovaј program ima za tsilj da opremi diplomtse sa teoriјskim znanjima i praktichnim veshtinama u nautsi o hrani i bezbednosti (kao shto su hemiјa hrane, nutritsionistichke ... [+]

Program ima za tsilj

Ovaј program ima za tsilj da opremi diplomtse sa teoriјskim znanjima i praktichnim veshtinama u nautsi o hrani i bezbednosti (kao shto su hemiјa hrane, nutritsionistichke nauke, mikrobiologiјa, prehrambeni inzhenjering, upravljanje bezbednoshћu hrane) koјi mogu da rade u industriјi hrane i promovishu bezbednost hrane u drushtva. To bi im moglo pomoћi da dјelotvorno rade u prehrambenoј, prehrambenoј i ugostiteljskoј industriјi i riјeshe probleme vezane za nauku o hrani i sigurnost. Takoђe ћe studentima pruzhiti generichke upravljachke vјeshtine kako bi efikasno funktsionisale kao supervizori i menadžeri dok napreduјu u kariјeri.

Napredak u kariјeri... [-]
hongkong Хонг Конг
Septembar 2020
English
Redovne studije
4 godine
Kampus
Pročitajte više na srpskom