Filter
Poslovna administracija
Бангладеш Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite Najboljih BBA programa u Bangladešu 2019

ББА, што је акроним за Бацхелор оф Бусинесс Администратион, је академски степен додељена онима који ефикасно заврше око три или четири године ригорозне курсу у бизнису или дисциплине трговине у вези.

Бангладеш има регулише надлежност зове Универзитет Комисија за Грантове Бангладеша која надзире 34 јавних универзитета и 60 приватних универзитета. То 'с главни циљ је да се обезбеди да институције обезбеђују квалитет образовања. Они такође осигурати да је студент култура поштује у свим институцијама високог образовања.

Počnite danas sa Najboljim Programima osnovnih studija Poslovne administracije u Bangladešu 2019

Pročitajte više Pročitajte manje

Rezultati

Canadian University of Bangladesh

На основним студијама, школа нуди Бацхелор оф Бусинесс Администратион (ББА), четири године програм који припрема студенте за изузетне резултате у изазовним пословним окру ... [+]

Сцхоол оф Бусинесс има за циљ да произведе квалитетне дипломиране који ће моћи да се ставе у врх рангираних позицијама у локалним и глобалним компанијама. Школа нуди и основне и постдипломске програме.

На основним студијама, школа нуди Бацхелор оф Бусинесс Администратион (ББА), Програм четворогодишњи који припрема студенте за изузетне резултате у изазовним пословним окружењима или у вишим академским студијама. Сцхоол оф Бусинесс комбинује најбоље праксе из академске заједнице и индустрије у и настоји да пренесе савремене пословне праксе својим дипломцима. ... [-]

Бангладеш Dhaka
September 2019
Redovne studije
4 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom