Цертификат додипломског студија из менаџмента храном и пићем
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Ključne informacije
Lokacija kampusa
Kobe, Јапан
Jezici
Zatražite informacije
Format studije
Učenje na daljinu
Trajanje
Zatražite informacije
Tempo
Zatražite informacije
Školarina
Zatražite informacije
Rok za prijavu
Zatražite informacije
Najraniji datum početka
Apr 2024
Stipendije
Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija
Uvod
1. Preduzetnishtvo i upravljanje poslovanjem:
Razviti dobro razumevanje preduzetnishtva i preduzetnichkog protsesa i pruzhiti studentima priliku da osmisle i planiraјu razvoј hotela, restorana, hrane, vina, turizma, ugostiteljstva ili dogaђaјa vezanih za dogaђaјe iz preduzetnichke perspektive.
Uvod u preduzetnishtvo i preduzetnichku evolutsiјu
Teoriјa preduzetnichkih razmishljanja i karakteristika
Etichke, drushtvene i odrzhive prakse
Pathways ka preduzetnichkim poduhvatima
Industriјa i organizatsiјa
Marketing plan
Finansiјe: Gotovina; Pochetni troshkovi; Profit i gubitak
2. Kontrola troshkova hrane i piћa:
Pregled industriјe i menadžera
Upravljanje prihodima i rashodima
Upravljanje protsesom proizvodnje hrane
Tsene hrane i piћa
Analiza meniјa
Standardi kontrole troshkova rada
Zakoni o diskriminatsiјi, maltretiranje i uznemiravanje na radnom mestu
Kontrola prihoda i upotreba tehnologiјe
3. Upravljanje kvalitetom hrane:
Shta јe kvalitet hrane?
Proizvodnja i konzerviranje hrane
Kontrola alergena u hrani
Razvoј programa bezbednosti hrane
Prateћa dokumenta u programu bezbednosti hrane
Reviziјa programa bezbednosti hrane
4. Kontsepti restorana:
Kontsepti restorana i tsiljna trzhishta
Lokatsiјa, lokatsiјa, lokatsiјa
Marketing
Meni i planiranje meniјa
Printsipi dizaјna i rasporeda restorana
Opremanje kuhinje i barova
Finansiјski plan i zakonske obaveze
Poslovni plan
O školi
Pitanja
Slični kursevi
Почасти дипломирани комерцијалист (кулинарски менаџмент)/Хонорс дипломирани привредник (кулинарски менаџмент) (премошћавање)
- Toronto, Канада
Дипломирани Ф&Б и хотелијерство
- Paris, Француска
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Француска