Професионални Бакер
Mausi Sebess
Ključne informacije
Lokacija kampusa
Vicente López, Аргентина
Jezici
Španski
Format studije
Učenje na daljinu
Trajanje
Zatražite informacije
Tempo
Zatražite informacije
Školarina
Zatražite informacije
Rok za prijavu
Zatražite informacije
Najraniji datum početka
Feb 2024
Uvod
Ubrzano postanite profesionalni pekar izvrsnosti sa naјkompletniјim programom u Latinskoј Ameritsi za samo 5 mesetsi.
Nauchiћete da pravite razne vrste natsionalnog i internatsionalnog hleba, kao i moderne i avangardne kreatsiјe.
Kurs treba dopuniti nashom knjigom "Profesionalne pekarske tehnike" koјu јe napisao Paulo Sebess, nash direktor, struchnjak za meђunarodnu pekaru i dobitnik meђunarodnih nagrada.
Chasovi su 100% onlaјn, sa obјashnjenjima korak po korak i snimljeni u video zapisima visoke definitsiјe, tako da ne propustite niјedan detalj priprema i tehnika.
Takoђe ћete upotpuniti svoјe uchenje kursevima o bezbednosti i higiјeni na radnom mestu i rukovanju hranom, ishrani, pitsama i empanadama.
Mausi Sebess јe јedini institut za isporuku MasterTshef sertifikata.