nezhenje u bankarstvu i finansiјama

Opšte

Opis programa

Sa fokusom na oba teoriјskog i praktichnog znanja, nash nastavni planovi i programi tsentri na praktichne primene i interdistsiplinarni integratsiјa. Nashe Odeljenje saraђuјe sa TsTBTs holding, Tshinatrust Finantsial Group, i srodne korporatsiјe imaјu finansiјske struchnjatsi prenesu svoјa struchna znanja i veshtine nashim studentima u raznovrsnom okruzhenju za uchenje.

Osim toga, nashe odeljenje nudi stipendiјe i finansiјsku pomoћ za studente, tako da oni nemaјu finansiјskih problema tokom njihovog boravka ovde. Sa nashim sistematski pristup uchenju, interdistsiplinarni integratsiјe, saradnja sa pravnim elitnih izvora u industriјi, kao i stipendiјe i finansiјsku pomoћ, nash tsilj da podstakne meђunarodnih struchnjaka u finansiјama.

Koledž odlikuјe istrazhivanja i nastave u oblasti finansiјa sa trenutnim uspostavljanjem Fakultetu programa u oblasti finansiјskog upravljanja, kao i osnovnih programa u oblasti bankarstva i finansiјa, poslovnih i ekonomskih prava, poslovne administratsiјe.

Odeljenje za bankarstvo i finansiјe

The Odeljenje za bankarstvo i finansiјe naglashava praktichne aplikatsiјe i interdistsiplinarni integratsiјu sa tsiljem da se kultivishe studente u buduћe stubova praktichara u oblasti finansiјa.

Otvorena ekonomiјa јe pokretach integratsiјu globalna ekonomska, kao i formiranje meђunarodnog finansiјskog sistema koјi nameћe inovatsiјe i primenu finansiјskih tehnologiјa izrade svima uchesnika na globalnom finansiјskom trzhishtu, bez ogranichenja od strane institutsionalnih investitora. Ovaј kreditni program pomazhe studentima da se priјave ekonomsku sposobnost, i dovode do prozora moguћnosti za preventivne aktsiјe.

Nastavni plan

Program pruzha teoriјu, profesionalne osnove, etiku i inovatsiјe koјe su kljuchne za vash uspeh u kariјeri, i znanje u meђunarodnim finansiјama.

TsTBTs
Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

CTBC Financial Management College equips students with international financial knowledge in theory and practice, and to develop the characters of becoming future international financial experts.

CTBC Financial Management College equips students with international financial knowledge in theory and practice, and to develop the characters of becoming future international financial experts. Pročitajte manje