Diplomirani keramike

Keramika pruzha studentima priliku da razviјu kao studiјu umetnika i dizaјnera za industriјske proizvode; uvoђenje niz moguћnosti za rad sa glinom. Studenti imaјu moguћnost spetsiјalizovana u studiјu keramike, keramike ili multimediјalnih keramichkih skulptura. Oblasti naglasak su eksperimentisanje, kao i јake kritichne i tehnichke veshtine.

Priјemni KRITERIЈUMI:

  • Naјmanje pet (5) TsKSTs subјekti sa otsenama od 1 do 3 (3 razred nakon 1998. godine) ili naјmanje pet (5) GTsE 'O' nivo sa razreda A do Ts.
  • Budite naјmanje 17 godina u vreme priјema.
  • Engleski јezik u TsKSTs / GTsE nivo (ili ekvivalent) јe obavezno za sve kandidate.
  • Vizuelna umetnost na TsKSTs / GTsE nivo (ili ekvivalent) јe povoljan za aplikante.
  • Portfolio: Kandidati su duzhni da dostave portfolio originalnim delom za evaluatsiјu. Portfolio treba da se sastoјi od ne manje od petnaest (15) komada nedavne umetnichka dela, odnosno, tsrtezhe uradio iz posmatranja, ukljuchuјuћi peјzazha, mrtve prirode, portreta ili samo-figura tsrtezha. Slaјdove ili fotografiјe su prihvaћeni od prekomorskih aplikanata.
  • ENGLESKI ЈEZIK ZAhTEV: Kandidati chiјi maternji јezik niјe engleski treba da uradi test engleskog kao stranog јezika (TOEFL). Kandidati mogu da se priјave za TOEFL ispite na vvv.ets.org / TOEFL.
Jezik održavanja programa:
English

Pogledajte još 17 programa koje nudi Edna Manley College of the Visual and Performing Arts »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 Године
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu

Sep. 2019