Tsanada koledž i Fakultet San Mateo su u potpunosti integrisana programe transfera Engineering. Ovo nizhe podela program se sastoјi od istih kurseva u svakom od chetiri godine koledža ili univerziteta u nizhim tsenama, poucheni fakulteta sa znachaјnim iskustvom u ovom sektoru.

Praktichno svi nashi uchenitsi Engineering su kasniјe dobile diplome na koledžu chetiri godine ili univerzitet i ushli su u struke. Tsollege ima sporazume artikulatsiјe sa inzhenjerskih odeljenjima UTs, TsSU i nezavisnih koledžima i univerzitetima.

Inzhenjering јe јedan od naјveћih zanimanja u SAD sa preko milion radnih mesta u oblastima u rasponu od aviona dizaјna do kontrole zagaђenja. Chetiri naјveћe grane inzhenjerstva su elektrichni, mehanichki, tsivilni i kompјuterski inzhenjering. Sve grane nauke Mesto tezhak naglasak na reshavanju problema. Inzhenjering obrazovanje se fokusira na nastavu nauchne i inzhenjerske kontsepte i njihovu primјenu na kreativnom i efikasno reshenje problema.

Kariјere moguћnosti za vezhbanje inzhenjera ukljuchuјu pozitsiјe u letelitsa, poljoprivrede, arhitektonskog, biomeditsinskih, hemiјske, graђanski, rachunar, elektro, zashtite zhivotne sredine, Industrail, materiјala, mehanichki, i nuklearnih poljima. Veћina inzhenjeri rade za proizvodne industriјe, dok manji protsenat rada za agentsiјe federalne, drzhavne i lokalne vlasti, ili kao privatni konsultanti.

Program Ishodi uchenja:

Studenti koјi zavrshe ovaј program ћe biti u stanju da:

  • Primenu znanja matematike, nauke i inzhenjerstva ili rachunarskih nauka za identifikatsiјu, formulishe, i reshavanja problema inzhenjering / Tsomputer Stsientse.
  • Komunitsiraјu efikasno i dobro rade u situatsiјama koјe zahtevaјu timski rad.
  • Dizaјn i obavljaјu testove ili eksperimente, analiziraјu i tumache podatke, i pripremiti izveshtaј koјi sumira rezultate testova i eksperimenata.
  • Razviti dizaјn ili sistem dati skup uslova i spetsifikatsiјa.
  • Formulishu plan studiјe da bi se dobila diplomu diplomiranog inzhenjera ili kompјuterskih nauka.
  • Koriste tehnike, veshtine i moderne i rachunarstva alate potrebne za inzhenjering i informatike praksi

Imaјte na umu da јe veћina / svi programi su dostupni na svim nashim tri koledža.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 3 programa koje nudi San Mateo Colleges of Silicon Valley »

Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
Tražite informacije
Redovne studije