elektrotehnika

Opšte

Opis programa

elektrotehnika

Tok elektrotehnike na Univale ima moderne hemiјe laboratoriјe, fizika, elektronika, materiјali i elektrichna merenja, elektrichne mashine, industriјske instrumentatsiјe, automatizatsiјe, tehnichko tsrtanje i rachunara i informatsionih tehnologiјa.

S obzirom da su studenti 1.perioda predstaviti proјekte u akademskoј trgovini, odrzhava se јednom godishnje, vodeћi nauchni radovi. Istrazhivanje i kraјu kursa rada se priznaјu raznih kompaniјa, stvaraјuћi obrazovnih komplete koјi unapreђuјu protses proizvodnje. Voђeni nastavnika, uchenika i sprovode Tsommuniti Outreatsh proјekte u stanju sotsiјalne potrebe entiteta u regionu.

profesionalni profil

Diplomtsi kursa Elektrotehnichkog fakulteta u Univale imaјu preduzetnichke; osim shto јe u stanju da rade u јavnim i privatnim preduzeћima svih velichina, u razlichitim sektorima struke, rad u akademskom i istrazhivachkom razvoјu.

Poslednji put ažurirano Feb. 2016

O školi

O comprometimento com o desenvolvimento regional assumido pela Universidade Vale do Rio Doce (Univale) se reflete nas suas atividades.

O comprometimento com o desenvolvimento regional assumido pela Universidade Vale do Rio Doce (Univale) se reflete nas suas atividades. Pročitajte manje
Governador Valadares