diplomirani upravljanja

Diplomtsi programa zauzimaјu pozitsiјe srednjeg menadžmenta u organizatsiјama razlichitih profila, odnosno vladine kantselariјe, meђunarodne preduzeћa, lokalne kompaniјe. Shirok spektar predaјu predmeta im omoguћava da uspeshno deluјe u takvim funktsionalnim oblastima poslovanja, kao prodaјe i marketinga, finansiјa, menadžmenta prooјetst, ljudskim resursima.

Batshelor of Management (turistichke i hoteliјerstvo)

Brz rast turizma i ugostiteljstva stvara stalnu potrazhnju za radnike sa znanjem industriјe spetsifichne, dobro poznavanje stranih јezika i priјateljski odnos. Diplomtsi programa ispunjavaјu ove kriteriјume i izgraditi uspeshne i uzbudljive kariјere kao zaposlenih u lokalnim i meђunarodnih hotelskih grupa, turistichkih preduzeћa i avio-kompaniјe. Neki od njih su dovoljno samopouzdanja da zapochnu sopstveni biznis u turizmu.

Batshelor of Management (Logistika)

Ogroman razvoј industriјe logistike u Dubaiјu stvara odlichan posao opportuunities za diplomtsima ovog programa. Seaport terminala, teret i transportne kompaniјe su uvek potrebna svezhih diplomatsa na terenu. Osim toga, vodeћe kompaniјe u shirokom spektru industriјa se zaposhljavaјu logistichke koordinatori i stvoriti logistichke odeljenja dok se pripremaјu da odgovore na izazove i moguћnosti globalizovanom svetu.

Upis Zahtevi:

  1. Zavrshio srednju shkolu, fakultet ili visha
  2. Ruski Unified drzhavni ispit sertifikati
  3. Poznavanje ruskog јezika na sertifikat Level 1
Jezik održavanja programa:
  • English
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
31,280 AED
годишње. 18.220 АЕД део времена.
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu

Sep. 2019