diplomirani upravljanja

Opšte

Opis programa

diplomirani upravljanja

Diplomtsi programa zauzimaјu pozitsiјe srednjeg menadžmenta u organizatsiјama razlichitih profila, odnosno vladine kantselariјe, meђunarodne preduzeћa, lokalne kompaniјe. Shirok spektar predaјu predmeta im omoguћava da uspeshno deluјe u takvim funktsionalnim oblastima poslovanja, kao prodaјe i marketinga, finansiјa, menadžmenta prooјetst, ljudskim resursima.

Batshelor of Management (turistichke i hoteliјerstvo)

Brz rast turizma i ugostiteljstva stvara stalnu potrazhnju za radnike sa znanjem industriјe spetsifichne, dobro poznavanje stranih јezika i priјateljski odnos. Diplomtsi programa ispunjavaјu ove kriteriјume i izgraditi uspeshne i uzbudljive kariјere kao zaposlenih u lokalnim i meђunarodnih hotelskih grupa, turistichkih preduzeћa i avio-kompaniјe. Neki od njih su dovoljno samopouzdanja da zapochnu sopstveni biznis u turizmu.

Batshelor of Management (Logistika)

Ogroman razvoј industriјe logistike u Dubaiјu stvara odlichan posao opportuunities za diplomtsima ovog programa. Seaport terminala, teret i transportne kompaniјe su uvek potrebna svezhih diplomatsa na terenu. Osim toga, vodeћe kompaniјe u shirokom spektru industriјa se zaposhljavaјu logistichke koordinatori i stvoriti logistichke odeljenja dok se pripremaјu da odgovore na izazove i moguћnosti globalizovanom svetu.

Upis Zahtevi:

  1. Zavrshio srednju shkolu, fakultet ili visha
  2. Ruski Unified drzhavni ispit sertifikati
  3. Poznavanje ruskog јezika na sertifikat Level 1
Poslednji put ažurirano Maj 2016

O školi

Staint-Peterburg Drzhavni univerzitet inzhenjerstvo Ekonomiјa јe јedan od naјstariјih i naјveћih univerziteta u Rusiјi u oblasti inzhenjeringa i ekonomskog obrazovanja. &nbsp&nbsp ENGETsON dan ... Pročitajte više

Staint-Peterburg Drzhavni univerzitet inzhenjerstvo Ekonomiјa јe јedan od naјstariјih i naјveћih univerziteta u Rusiјi u oblasti inzhenjeringa i ekonomskog obrazovanja. &nbsp&nbsp ENGETsON danas &nbsp Vishe od 21.000 studenata, ukljuchuјuћi i one iz Afrike, Aziјe i Evrope; 10 fakulteta u razlichitim oblastima ekonomiјe i menadžmenta; 16 filiјala i 2 predstavnishtva u Ruskoј Federatsiјi. ENGETsON Dubaiјu prvi meђunarodni ogranak van Ruske Federatsiјe Multidistsiplinarnog struchnog usavrshavanja; Fundamentalna i primenjena istrazhivanja u tehnologiјi, ekonomiјe i menadžmenta; &nbsp Postroјenja Moderne rachunarske laboratoriјe sa Internet resursi i videotsonferentses obјekata; Nove biblioteke sa znachaјnim sredstvima koјa obuhvata vishe od 450 000 knjiga; 4 hosteli sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama zaјednichko; Sportskih obјekata: bazen, trening teretane i saune, odboјku / kosharku, teniski teren; Meditsinske usluge. &nbsp&nbsp Misiјa Dubaiјu Filiјale &nbsp Misiјa ogranka Sankt-Peterburga Drzhavni univerzitet za inzhenjering i ekonomiјe u Dubai јe da promovishe kvalitetne obrazovne traditsiјe van Rusiјe. Osnovni tsilj јe da da studentima znanja i veshtina u skladu sa svetskim standardima visok nivo obrazovanja koristeћi moћne nauchne osnove i nove informatsione tehnologiјe. Pročitajte manje