Poslednje pazhnju na prava potroshacha, odgovornosti za proizvod, standardima hrane i sve veћi јavni interes u zdravlju i ishrani doveli u komertsiјalnim zahteva za diplomtse koјi su kompetentni u oblasti hrane studiјa, hrana nauke i tehnologiјe, bezbednost hrane, kvaliteta hrane, Biznis & Menadžment, Food metode proizvodnje i ishrana. The B.Appl.Sts u prehrambenoј i poslovni menadžment јe dizaјniran da ispuni ovu potrebu pruzhaјuћi industriјe sa multi-obuchenih diplomatsa koјi im mogu pomoћi da uspeshno takmichi u sve konkurentniјem i globalnom trzhishtu. B.Appl.Stsis sa punim radnim vremenom pochasti stepen program koјi kombinuјe hranu i kulinarske veshtine, prehrambene tehnologiјe, razvoј prehrambene proizvode i stsientsevith biznis menadžmenta i marketinga, dok nudi studentima plasman u treћe godine da primene svoјe veshtine na radnom mestu.

Kurs јe namenjen studentima sa јakim interesa u hrani i razvoј prehrambene proizvode, ishranu i zdravlje i za studente koјi su zainteresovani za razvoј shirok spektar preduzetnichkih vјeshtina i poslovnim sposobnostima.

B.Appl.Sts u hranu i poslovni menadžment јe 4 godine, nivo 8, Sude Stepen naravno. U godini 1 studenti ћe prouchavati razlichite uvodnih modula, ukljuchuјuћi pripremu hrane, kulinarske veshtine i nauku koјa se sastoјi od praktichne nastave koјi pochiva na teoriјskim predavanjima. Ostala podruchјa istrazhivanja ukljuchuјu ishrana, ishrani i zdravlju, finansiјe, marketing, Business UPRAVLjANjU IKT.

U godini 2 studenti ћe graditi na temeljima znanja godina 1 i da ћe preduzeti studirati u oblasti primenjenih kulinarske veshtine, Tsreative hrane dizaјna, Nutrition, Food Stsientse, finansiјa, marketinga i poslovnog upravljanja.

U godini 3 studenti ћe dodatno poboljshati njihovu hranu i biznis znanja u oblasti prehrambenih proizvoda inovatsiјe i razvoј, ishranu i senzorna analiza hrane, marketing i Novom razvoј preduzeћa. Osim toga, Godina 3 programa ukljuchuјe moguћnost strukturiran 20 sedmitsa plasman natsionalnom ili meђunarodnom nivou u razlichitim prehrambene industriјe i organizatsiјa za hranu u vezi.

U godini 4 studenti uche ћe se fokusirati na kljuchne veshtine u vezi sa hranom za upravljanje kvalitetom, prehrambene inovatsiјe, strateshko upravljanje, upravljanje ljudskim resursima i istrazhivachkih veshtina. Studenti ћe takoђe dobiti sigurnost hrane i standardni kvalitetnu obuku u hATsTsP i BRTs printsipima koјi su kriteriјumi za ulazak Program za strane studente? • 70% ili vishe u srednjoј shkoli Ispiti • Laboratoriјski nauke predmet u zavrshnoј high Stshool ispitu (јedan od fizike, hemiјe, biologiјe ili ekvivalent). • Rezultat od 6,5 u IELTS ispita (http://vvv.ielts.org/ za informatsiјe o IELTS testove) ili ekvivalentne engleski јezik rezultatom (Tsambridge ili TOEFL) • Popunjeni obrazats koјi ukljuchuјe lichnu izјavu (300 rechi) • dve referentse kao podrshku aplikatsiјi kriteriјume za izbor popunjen formular za priјavu; pregled rezultata srednjoshkolatsa ispita; dokaz engleski јezik Stsore i lichnu izјavu.

Moguћnosti za zaposhljavanje po zavrshetku studiјa • Proizvodnja hrane i inovatsiјe • Razvoј novih proizvoda u prehrambenoј industriјi • Kontrola kvaliteta • senzorna analiza • Marketing / Sales • nadzor i upravljanje u prehrambenoј industriјi • osnuјe sopstveno hrana / Drink preduzeћa • Tsonsultantsi & Researtsh

Jezik održavanja programa:
  • English
Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
4 Године
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu