bioloshke nauke

Opšte

Opis programa

Kurs of Biologitsal Stsientses, pionir u oblasti prirodnih nauka u Rio de Zhaneiru tako obucheni profesionaltsi sa visokim nauchnim produktivnosti, ulaze u okruzhenju, kao kljuchnog kvalifikatsionog protsesa u nekoliko oblasti.

Iskustvo biologiјe na Univerzitetu Santa Ursula (USU), meђunarodno poshtovana, kazhe Univerzitet kao јedan od naјvazhniјih dobro pripremljenih institutsiјa u nashoј zemlji za profesionalnu kvalifikatsiјu u zdravstvu i zashtite zhivotne sredine.

Struchni diplomirao usu ћe biti u stanju da: vrshi poslove i odgovornosti koјe se odnose na diјagnostiku u ljudsko zdravlje i ekosisteme, biljnih i zhivotinjskih klinikama, bolnitsama, laboratoriјama, tsentri i istrazhivachkih institutsiјa i proizvodnih preduzeћa i zooloshkom vrtu; Plan, razviјaјu, voditi i evaluatsiјu proјekata u okviru biologiјe zdravlja u skladu sa novim tehnikama i metodama, skladu sa vazheћim pravilima i protokolima, kao i osiguranje kvaliteta; Trazhe razvoј metoda i metodologiјa kontekstualizovani i prilagoђenih razlichitim drushtveno-ekonomskim realnostima, u tsilju efikasnosti, kvaliteta, smanjenje troshkova i korishћenja chistih tehnologiјa.

Poslednji put ažurirano Feb. 2016

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

O školi

A USU tem por missão, educar para a liberdade, para autonomia inspirada nos valores cristãos, por meio da formação humana e ética, atenta às realidades e complexidade do mundo atual, enraizada no cari ... Pročitajte više

A USU tem por missão, educar para a liberdade, para autonomia inspirada nos valores cristãos, por meio da formação humana e ética, atenta às realidades e complexidade do mundo atual, enraizada no carisma de Santa Ângela, como o lema Serviam (Servirei). Pročitajte manje