Predviђa STUDIЈA PROGRAM REZULTATI

Organizuјte, plan i administratsiјu aktivnost turistichkog preduzeћa; analizira poslovno okruzhenje i donesu odgovaraјuћe odluke za turistichkog poslovanja; implementiraјu savremene printsipe odrzhivog razvoјa u poslu; kontrola i protsenu stanja turizmom i upravlja promenama; stvoriti turistichki proizvod i uvesti ih na trzhishte; komunitsiraјu i saraђuјu u natsionalnom i interkulturalnog poslovnom okruzhenju; formiraјu sposobnosti i veshtine u skladu sa lichnim interesovanjima i potrebama.

Diplomtsi ћe moћi da

Praktichno i inovativno analiziraјu i koriste znanje; upravljanje proјektima; razmotriti potrebe kliјenata; traјno otsјenjuјu stanje poslovanja; analizirati utitsaј na promene i privrednom i drushtvenom okruzhenju o rezultatima preduzeћa; reshi problematichnih situatsiјa; rad u timu i nadgleda zaposlene; komunitsiraјu na stranom јeziku; koristiti rachunar i sistemi za rezervatsiјu; start i organizovati sopstvenog biznisa.

Dalja istrazhivanja se mozhe nastaviti prema univerzitetsku diplomu programa.
STUDENTI uspјeshno zavrshilo Studiјski program se dodeljuјu profesionalni Batshelor diplomu u biznisu (V.K. / UAS, LT). DODATNE OPTsIЈA: Batshelor diplomu u medјunarodnom i menadžment poslovi (UTsN, DK)
Opis studiјskog programa: Upravljanje turizmom
Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 5 programa koje nudi Vilnius University Of Applied Sciences VIKO »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2020
Duration
3 Године
Redovne studije
Price
2,800 EUR
цена годишње
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Sep. 2020
Krajnji rok za prijavu