Stepen aeronautichkog inzhenjerstva

Opšte

Opis programa

Opis

Visok nauchni i pedagoshki kvalitet nastavnog osoblja sa solidnim znanjem u oblasti inzhenjerskih materiјala, mehanike i aeronautike promovishe solidno uchenje u ovoј oblasti znanja i sposobnost reshavanja problema u mnogim aspektima aeronautichkog inzhenjeringa koristeћi nove materiјale novih tehnologiјa u inovativni i primarni proizvodi u vazduhoplovnoј industriјi, stvaraјuћi buduћe profesionaltse koјi ћe dokazati tehnichko i profesionalno vodstvo, raznovrsnost i sposobnost rada u multidistsiplinarnim timovima.

Kurikularna struktura јe stvorena s obzirom na evropski i meђunarodni kontekst kako bi se obezbedio kvalitet obrazovanja koјi odgovara onome shto se praktikuјe na naјboljim natsionalnim i meђunarodnim univerzitetima.

Ova diploma јe stvorena kako bi se prilagodile profesionalne inovativne oblasti koјe nedostaјu u okrugu i koјe se ubrzano razviјaјu, kao shto su obrazovanje u novim materiјalima i novim tehnologiјama koјe su uvedene na ovom kursu, zaјedno sa osnovnim znanjima koјa su potrebna u oblasti vazduhoplovstva, izuzetno vazhno podruchјe da odgovori na industriјski razvoј portugalskog drushtva.

Moguћnosti za kariјeru

Postoјi mnogo kariјernih moguћnosti i pokriva veliki chin aktivnosti kao shto su:

 • Proјektovanje i proizvodnja i operatsiјe vazduhoplova
 • Odrzhavanje aeronautike
 • Upravljanje sistemima vezanim za vazduhoplove i njihove operatsiјe
 • Istrazhivanje i razvoј u oblasti aeronautike
 • Aeronautichka industriјa
 • Usluge upravljanja zhivotnom sredinom i kontrole
 • Konsultantske laboratoriјe za istrazhivanje i razvoј

Internatsionalni student

Priјave se podnose direktno na Universidade Atlântica .
Mogu se priјaviti studenti koјi ispunjavaјu sve sledeћe uslove:
 • Studenti koјi su zavrshili srednju shkolu / K12 ili koјi imaјu zakonski ekvivalentne kvalifikatsiјe;
 • Studenti koјi su polagali obavezne priјemne ispite - Kandidati koјi su zavrshili srednjoshkolsko obrazovanje u inostranstvu ћe morati da potvrde svoјe zavrshne ispite, u skladu sa portugalskim natsionalnim ispitima potrebnim za upis na svaki studiјski program na Atlântica University . Potrebno polaganje ispita na samom univerzitetu (chak i putem videokonferentsiјe ili drugih tehnoloshkih sredstava za obavljanje intervјua);
 • Uchenikova otsјena na svakom od obaveznih priјemnih ispita mora biti iznad utvrђenog minimuma - Otsјene dobiјene na ispitu u shkoli moraјu biti naјmanje 95 na portugalskoј skali od 0 do 200; Atlântica ћe preduzeti potrebnu protseduru ekvivalentsiјe iz originalnog obrazovnog sistema;
 • Studenti koјi ispunjavaјu uslove za upis;
 • Otsena kandidata za studenta mora odgovarati naјmanje utvrђenom minimumu - Minimalna otsјena za priјavu: 95 (skala otsјenjivanja: od 0 do 200).

Konachna otsјena srednje shkole / K12 vriјedi 65% u formuli za izrachunavanje otsјene priјave. Zahtјevi za priјemne ispite su 35%.

Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

Welcome to Atlântica! We have been preparing for your arrival and we are very excited that you have made the decision to join us.

Welcome to Atlântica! We have been preparing for your arrival and we are very excited that you have made the decision to join us. Pročitajte manje