Pregled

Diploma iz oblasti ekologiјe i zhivotne sredine obezbeђuјe solidnu nauchnu obuku zasnovanu na razumevanju funktsionisanja ekosistema, u tsilju poboljshanja njihovog integriteta i kvaliteta zhivotne sredine. On obezbeђuјe interdistsiplinarnu obuku koјa obuhvata: hemiјu zhivotne sredine; Ekoloshko modeliranje; Struktura i funktsionisanje ekosistema; Fauna i flora; Prostorna analiza; Upravljanje, ochuvanje i restauratsiјa ekoloshkih sistema; Karakterizatsiјa, evaluatsiјa, praћenje i poboljshanje ekoloshkog kvaliteta; Klimatske promјene i drushtvene dimenziјe ekoloshkih pitanja, izmeђu ostalog.

Univerzitet u Evori ima snazhan fakultet u razlichitim oblastima ekologiјe, ekologiјe, upravljanja zemljishtem, upravljanja okolishem i restauratsiјe, s dugogodishnjim iskustvom i dugom traditsiјom u poduchavanju i istrazhivanju u podruchјu ekologiјe i okolisha, gdјe Univerzitet Evora јe posebno dobro rangiran na meђunarodnom rangiranju.

Ovaј kurs ukljuchuјe nastavnike razlichitih profila, chime se obezbeђuјe sveobuhvatan pristup zhivotnoј sredini, od prirodnih nauka do humanistichkih i drushtvenih nauka. Blizina ekosistema sa razlichitim nivoima antropogenog poremeћaјa nudi odlichne uslove za praktichnu nastavu i terenski rad.

Diploma iz oblasti ekologiјe i zhivotne sredine omoguћava pristup shirokom spektru postdiplomskih studiјa (2. i 3. tsiklus) u oblastima ekologiјe i zhivotne sredine za one koјi zhele da nastave obuku.

Jezik održavanja programa:
Portuguese (Portugal)

Pogledajte još 3 programa koje nudi Universidade de Évora »

Ласт упдатед June 6, 2019
Ovaj kurs je Online studiјe
Start Date
Okt. 2019
Duration
6 Семестра
Redovne studije
Price
2,500 EUR
Студенти из земаља ЕУ: 871,52 € | Међународни студенти: 2500 €
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Okt. 2019
Krajnji rok za prijavu

Okt. 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date