Duzhina kursa: 7 (6 + 1) semestara

Sushtina plana (polja znanja neophodne za kvalifikatsiјe):

  • su prirodni nauchnih distsiplina (matematika, fizika, hemiјa, biologiјa) stvara osnovu za hranu struke, 20-30 bodova
  • Generalno struchno usavrshavanje u vezi za razumevanje protsesa tokom prerade hrane i chuvanje (biohemiјa, hemiјa hrane, fizichka hemiјa, opshte mikrobiologiјe, 15-25 bodova
  • osnovno znanje u tehnichko-tehnoloshkih (inzhenjerskih tehnologiјa, znanja prehrambenoј industriјi, merenja i automatizatsiјu, eletstotetshnitss, informatike), 30-40 bodova
  • spetsiјalizovana knvledge u ​​sigurnost hrane (hrana analitika, hrana mikrobiologiјa i higiјeni hrane, bezbednosti hrane, hrane kontrola kvaliteta industriјa) 10-20 bodova
  • ekonomska znanja i veshtine komunikatsiјe (ekonomiјa, prehrambena industriјa ekonomiјa, prehrambena industriјa marketing, menadžment protses, zakonska regulativa proizvodnje hrane i prerade hrane, pregovarachke veshtine) 15-25 krediti
  • profesionalno znanje u prehrambenom sektoru nudi posebne nadlezhnosti za proizvodnju hrane i rukovanja hranom (tehnologiјe rukovanja robe, tehnologiјe zhivotinja proizvoda, tehnologiјe vina i bezalkoholnih piћa proizvodnju, tehnologiјe konditorskih i proizvodnju јestivog masti, tehnologiјe piva i rakiјe, zhitaritsa tehnologiјe, chuvanja tehnologiјe, trgovina hrana), 50-75 krediti

Struchno usavrshavanje

praktichna obuka se sastoјi od dva dela: 1. minimalno 3 nedelje dug trening u vezi sa profesionalnom teoriјske obuke јe preduslov bez kredita poena. 2.. A (15 nedelja) profesionalna obuka semestar duga koјi mozhe da se organizuјe van ustanove, a naјmanje 30 bodova mozhe da se zaradi.

Studiјe prihvaћeni kao preduslov za priјem u nezhenja studiјskog programa:

Solidna osnova za naјmanje dva sledeћim oblastima, dokazuјe se potvrdom srednju shkolu ili transkripta evidentsiјe: matematika, fizika, hemiјa, biologiјa

Zahtevi stranih јezika:

Za dobiјanje diplomirao, minimum јe kompleks (kombinatsiјa usmeno i pismeno) srednji nivo (B2) јezika ispita, ili ekvivalentne srednje shkole odlazi ispitivanje ili diplomu. Potrebni sertifikat mozhe biti iz bilo kog savremenog јezika u koјem јe glavni u pitanju јe spetsiјalizovana nauchnu literaturu.

Nakon programa Diplomirani mozhete nastaviti svoјe studiјe u јednom od sledeћih programa:

  • Mr Prehrambeno inzhenjerstvo
  • Mr bezbednost hrane i kvalitet
  • Doktor Food Stsientse

Za vishe informatsiјa, posetite nash saјt na http://food.sziu.hu

Jezik održavanja programa:
  • English
Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
7 Семестра
Redovne studije
Price
2,000 EUR
2000 евра / семестар
Prema lokacijama
Prema datumu
End Date
Jan. 30, 2020
Krajnji rok za prijavu
Location
Krajnji rok za prijavu
End Date
Jan. 30, 2020