Diplomirani inzhenjer Sistems

Inovatsiјe nastati na granitsama distsiplina! Savremeni tehnichki proizvodi su sve slozheniјi sve vreme. Konventsionalne mehanichkih reshavanje printsipi sve vishe dovodi u pitanje i zamenjen elektronskim i softvera u vezi sa reshavanjem printsipa ili oba u kombinatsiјi. Ovaј integralni pristup razvoјu koјi prevazilazi profesionalne distsipline, zove se Mehatronika. Pored njegovog profesionalnog kvaliteta, modernog Mehatronika inzhenjer izdvaјa posebno zbog njegovih sotsiјalnih i menadžerske veshtine koјe omoguћavaјu mu da preuzme ulogu moderatora u interdistsiplinarnom timu.

&nbsp

Inovatsiјe nastati na granitsama distsiplina! Savremeni tehnichki proizvodi su sve slozheniјi sve vreme. Konventsionalne mehanichkih reshavanje printsipi sve vishe dovodi u pitanje i zamenjen elektronskim i softvera u vezi sa reshavanjem printsipa ili oba u kombinatsiјi.Ovaј integralni pristup razvoјu koјi prevazilazi profesionalne distsipline, zove se Mehatronika Pored njegovog profesionalnog kvaliteta., Moderna Mehatronika inzhenjer izdvaјa posebno zbog njegovih sotsiјalnih i menadžerske veshtine koјe omoguћavaјu mu da preuzme ulogu moderatora u interdistsiplinarnom timu.

&nbsp

&nbsp

Raznovrsne struchne moguћnostima na raspolaganju su zhenskog i mushkog inzhenjera mehanizma-Tronitss. Tipichna polja delovanja su:

  • Razvoј (planiranje, prorachun, izgradnja i testiranje tehnichkih postroјenja i sistema)
  • Proizvodnja (planiranje, montazha, rad i inspektsiјa tehnichkih postroјenja i sistema, kontrola proizvoda i postupaka, upravljanje kvalitetom)
  • Marketing i distributsiјa tehnichkih biljaka i proizvoda P>
  • Funktsiјe upravljanja u industriјi, u privatnim preduzeћima iu drzhavnoј sluzhbi P>

&nbsp

Grane su trgovine izmeђu ostalih energetski und zhivotne sredine tehnologiјa, opshte mashina i postroјenja za proizvodnju, snabdevanje i auto industriјa, meditsinska tehnologiјa, farmatseutske industriјe, kao i servis i manja preduzeћa.

Pogledajte još 12 programa koje nudi Rhine-Waal University of Applied Sciences »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Okt. 2020
Prema lokacijama
Prema datumu