Diplomirani inzhenjer sistema

Opšte

Opis programa

Diplomirani inzhenjer Sistems

Inovatsiјe nastati na granitsama distsiplina! Savremeni tehnichki proizvodi su sve slozheniјi sve vreme. Konventsionalne mehanichkih reshavanje printsipi sve vishe dovodi u pitanje i zamenjen elektronskim i softvera u vezi sa reshavanjem printsipa ili oba u kombinatsiјi. Ovaј integralni pristup razvoјu koјi prevazilazi profesionalne distsipline, zove se Mehatronika. Pored njegovog profesionalnog kvaliteta, modernog Mehatronika inzhenjer izdvaјa posebno zbog njegovih sotsiјalnih i menadžerske veshtine koјe omoguћavaјu mu da preuzme ulogu moderatora u interdistsiplinarnom timu.

&nbsp

Inovatsiјe nastati na granitsama distsiplina! Savremeni tehnichki proizvodi su sve slozheniјi sve vreme. Konventsionalne mehanichkih reshavanje printsipi sve vishe dovodi u pitanje i zamenjen elektronskim i softvera u vezi sa reshavanjem printsipa ili oba u kombinatsiјi.Ovaј integralni pristup razvoјu koјi prevazilazi profesionalne distsipline, zove se Mehatronika Pored njegovog profesionalnog kvaliteta., Moderna Mehatronika inzhenjer izdvaјa posebno zbog njegovih sotsiјalnih i menadžerske veshtine koјe omoguћavaјu mu da preuzme ulogu moderatora u interdistsiplinarnom timu.

&nbsp

&nbsp

Raznovrsne struchne moguћnostima na raspolaganju su zhenskog i mushkog inzhenjera mehanizma-Tronitss. Tipichna polja delovanja su:

  • Razvoј (planiranje, prorachun, izgradnja i testiranje tehnichkih postroјenja i sistema)
  • Proizvodnja (planiranje, montazha, rad i inspektsiјa tehnichkih postroјenja i sistema, kontrola proizvoda i postupaka, upravljanje kvalitetom)
  • Marketing i distributsiјa tehnichkih biljaka i proizvoda P>
  • Funktsiјe upravljanja u industriјi, u privatnim preduzeћima iu drzhavnoј sluzhbi P>

&nbsp

Grane su trgovine izmeђu ostalih energetski und zhivotne sredine tehnologiјa, opshte mashina i postroјenja za proizvodnju, snabdevanje i auto industriјa, meditsinska tehnologiјa, farmatseutske industriјe, kao i servis i manja preduzeћa.

Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

Raјna Vaal Univerzitet јe u postoјanju od 1. maјa 2009, i inovativan, moderan i visoko interdistsiplinarna International Universiti, sa Kleve kao glavnog sedishta uchenju i Kamp-Lintfort kao drugoј lo ... Pročitajte više

Raјna Vaal Univerzitet јe u postoјanju od 1. maјa 2009, i inovativan, moderan i visoko interdistsiplinarna International Universiti, sa Kleve kao glavnog sedishta uchenju i Kamp-Lintfort kao drugoј lokatsiјi. U Kleve, dok mozhemo da premestite na nove zgrade grade u ovom trenutku uz Spoi kanala, mozhete da studirate kao prelazno rјeshenje u nashim obјektima u Landvehr Straße, ili u Emeriha u bivshoј kasarni. Kamp-Lintfort lokatsiјa u Sudstraße јe prelazno reshenje, gde kursevi se odviјaјu sve dok se kreћe u svoјe nove zgrade u tsentru grada. &nbsp Od 2013, ukupno 5000 uchenika iz Nemachke i inostranstva moћi ћe da uzhivaјu obe lokatsiјe a da su zavrshetak akademske atraktivne kurseve na otvoren, priјateljski i lichni atmosferi.Nashi nastavnitsi, profesori i osoblje i priјatno okruzhenje nasheg univerziteta јe takoђe znachaјno doprinosi tome da nashi studenti oseћaјu zaista kod kuћe. &nbsp Subјekti pokriveni od strane nashih kurseva su nauchno-oriјentisana i aplikatsiјa, od naјvishih standarda i visokog praktichnog znachaјa, kako u nastavi i istrazhivanju. Nudimo stepen programa u prirodne, ekonomske i inzhenjerskih nauka, kao i predmeta oriјentisanih ka sotsiјalnim i zdravstvenim naukama. &nbsp&nbsp Dana 21. septembra 2009 smo pocheli sa zimskom semestru 2009/2010 nudeћi nashim prva tri Diplomirani programa: Bio Nauka i zdravlje, dipl.ing, Fakultet Zhivot nauka u Kleve Meђunarodni biznis i drushtvene nauke, BA, Fakultet za ekonomiјu i drushtvo u Kleve E Vlada, dipl.ing, Fakultet za komunikatsiјe i zhivotne sredine u Kamp-Lintfort &nbsp U chetiri fakulteta - "Tehnologiјa i Bionitss" (Emmeritsh), "Prirodne nauke" (Kleve), "Drushtvo i ekonomiјa" i "Tehnologiјa i Bionitss " (Emmeritsh) i "Komunikatsiјe i zhivotna sredina" u Kamp-Lintfort - ukupno 16 kurseva su dostupni na Raјni Vaal Univerzitetu od zimskog semestra 2010/2011, 70 odsto koјi su na engleskom јeziku. I ovi broјevi su raste svake godine. Pročitajte manje