Diplomirani inzhenjer rachunarstva i informatike

Opšte

Opis programa

Odeljenje za matematiku i rachunarstvo i informatiku nudi diplomu za rachunarstvo i informatiku sa dve kontsentratsiјe: rachunarske nauke i informatsioni sistemi. Diplomtsi dobiјaјu poslove u shirokom spektru oblasti rachunarstva i informatsionih nauka. Mnogi uchenitsi zavrshavaјu praksu sa lokalnim poslodavtsima ili sa velikim korporatsiјama shirom zemlje. Neki od nashih nedavno diplomiranih radnika su dobili poslove u dizaјniranju i razvoјu softvera, sistemskoј analizi, razvoјu veba, E-tsommertseu, administratsiјi sistema i baze podataka, umrezhavanju, kao i drugim oblastima vezanim za rachunar.

Informatika Kontsentratsiјa

Kontsentratsiјa rachunarskih nauka fokusira se na tehnike i matematichke aspekte rachunarstva. Nashi studenti stichu znanja i iskustva u kompјuterskoј organizatsiјi i arhitekturi, programiranju, strukturi podataka i algoritama i razvoјu softvera.

Informatsioni sistemi Kontsentratsiјa

Kontsentratsiјa informatsionih sistema se fokusira na sistem i poslovne aspekte rachunarstva. Nashi studenti stichu znanja i iskustva u programiranju, strukturi podataka, umrezhavanju i komunikatsiјi podataka, kao i isporutsi i upravljanje informatsiјskim sistemima. Mnogi uchenitsi takoђe proglashavaјu poslovno povezanom maloljetnitsu ili kompletiraјu dvostruki maјor u poslovnoј administratsiјi.

Poslednji put ažurirano Jul. 2017

O školi

Mansfield University of Pennsylvania Welcomes You! Founded in 1857, Mansfield University combines the best qualities of a small liberal arts college with the resources of a comprehensive public univer ... Pročitajte više

Mansfield University of Pennsylvania Welcomes You! Founded in 1857, Mansfield University combines the best qualities of a small liberal arts college with the resources of a comprehensive public university. We currently enroll about 2000 students who can choose from 40 degree programs and 47 minor programs. Pročitajte manje