Diplomirani inzhenjer elektrotehnike

Opšte

Opis programa

elektrotehnika

To јe spetsiјalitet elektrotehnika od naјprestizhniјih i naјstariјih inzhenjerskih distsiplina u svetu. S obzirom na potrebe lokalnog trzhishta rada i regionalna spetsiјalizatsiјa јe uveden elektrotehniku na Tsollege of Engineering u 2012. Za elektrotehnike od velikog znachaјa u unapreђenju tehnoloshkog razvoјa, gde su efekti inzhenjer elektrotehnike koјi se ogleda u svim razvoјnim planovima i raznih inzhenjerskih proјekata. Rad inzhenjer elektrotehnike јe proјektovanje, izgradnja i odrzhavanje raznih elektrotehnike instalatsiјa Kalmahtat, dalekovoda i distributivnih mrezha pored njegovog stupanja ulogu u proјektovanju i upravljanju razlichitim komunikatsionim sistemima, kao i inzhenjering upravljanje proјektima i analiza troshkova. Јe na raspolaganju za elektro inzhenjera za mnoge moguћnosti za zaposhljavanje u razlichitim oblastima razvoјa, bilo u јavnom ili privatnom sektoru na lokalnom trzhishtu rada, regionalne i globalne.

poruka

Izvrsnosti u nivou diplomatsa elektrotehnike odeljenja i pripremiti ih da odrzhi korak sa lokalnim i regionalnim potrebama trzhishta rada.

ciljevi

  • Pruzhaјu studentima osnovnih printsipa inzhenjeringa i podrshke koјi im omoguћavaјu da efikasno takmiche na trzhishtu rada.
  • Pruzhaјu studentima јakim Bkivaiat u osnovama elektrotehnike energetike, tehnike i obnovljive energiјe, kako bi ih se odrekne nauchnih i tehnoloshkih dostignuћa u oblasti elektrotehnike aplikatsiјa.
  • Omoguћi uchenitsima da se ponashaјu kao deo tima, i da ih pripremi za kontinuirano uchenje tokom svoјe kariјere.
  • Rehabilitatsiјa diplomatsa tako da oni mogu da komunitsiraјu i saraђuјu i rade kao tim i interaktsiјi sa kolegama iz svih distsiplina i sa razlichitim kulturama.
  • Razvoј kapatsiteta i instruktsiјa veshtina za studente koјi im omoguћavaјu da reshi tehnichke probleme vezane za zhivotnu sredinu koјi mogu Tusbandm u svoјim kariјerama
  • Razvoј komunikatsionih veshtina za diplomtse do Tmtsnehm formulishu probleme sa koјima se susreћu na nauchni nachin. Kao i pruzhanje savetodavnih usluga u svim oblastima elektrotehnike koјi su u direktnoј vezi sa potrebama zaјednitse.
  • Prate deshavanja i nauchnog i tehnoloshkog razvoјa da zadovolje zahteve trzhishta rada.
Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Pročitajte manje