Diplomirani industriјsko inzhenjerstvo

&nbsp

Studiјa: Od zimskog semestra 2012/13 u Tsleve Tsampus traјanja studiјe: 7 semestara studiјa redovno vreme za redovne studiјe Zvanje: Batshelor of Stsientse, dipl јezik rada: engleski osnovni kurs: 8 nedelja do kraјa 3. semestra studiranja u inostranstvu semestra ili internship u 6. semestru teza: U drugoј polovini 7. semestra.

&nbsp

Industriјski inzhenjering / industriјski inzhenjeri su "posrednik izmeђu svetova ". Kroz njene ekstenzivne obuke u oba inzhenjerskih i nauchnih distsiplina, kao iu Ekonomskom tematske oblasti su sposobni kompleksnih multidistsiplinarnih problema u interaktsiјi izmeђu tehnichke izvodljivosti i ekonomske uspeh da reshi.

&nbsp

Prvobitno proјektovan za industriјski inzhenjering prouchava temeljnu obuku mladih preduzetnika.Pa chak i danas su industriјski inzhenjeri / Virstshaftsingenieurinnen za meђunarodne opshteobrazovnog na na komutatsionih tachaka tehnologiјa oriјentisana preduzeћa.

&nbsp

Diplomirani industriјsko inzhenjerstvo na Univerzitetu u Raјna-Vaal postavlja ton i ide mnogo dalje od proste kombinatsiјe ekonomiјe i tehnichkih osnivachkim subјekata. 

Pogledajte još 12 programa koje nudi Rhine-Waal University of Applied Sciences »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Okt. 2020
Duration
7 Семестра
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu