Batshelor of Stsientse u logistitsi јe program dizaјniran da zadovolji obrazovne i profesionalne potrebe studenata koјi zhele da nastave kariјeru u poslovanju i / ili industriјski menadžment sa naglaskom na logistichkim protsese, sisteme i funktsiјe. Program se fokusira na prouchavanje teoriјa, kontsepata, prakse i tehnike kako u opshteg menadžmenta i upravljanja logistichkih sistema. Pored toga, program јe dizaјniran da pruzhi studentu neophodnu pripremu za diplomski rad u poslovnoј administratsiјi i da pomogne sa daljim napredne studiјe i pripreme za takve struchne sertifikatsiјe ispita, kao shto su americhke proizvodnje i Inventar kontrolu drushtva (APITsS) i Institut za menadžment snabdevanja (ISM).

Misiјa

Logistika program na Park Universiti јe posveћen pruzhanju studentima neophodne alate i znanja neophodna da proshire svoјe horizonte i dodaјu vrednost njihove kariјere u konkurentnom i sve slozhenom poslovnom svetu.

Viziјa

Program Logistika na Park Universiti tezhi da obezbedi superioran akademsko iskustvo u premoshћavanje јaza izmeђu uchionitse i industriјe. Program јe posveћen pruzhanju inovativnih obrazovne moguћnosti za studente, јer pripremaјu da uђu kariјeru u globalnom trzhishtu.

Akademski Goals

  • Demonstrirati radno znanje menadžmenta lantsa snabdevanja logistike i.
  • Pokazati sposobnost da upravljanje potrazhnjom za poboljshanje efikasnosti.
  • Pokazati utitsaј logistike i lantsa snabdevanja poslovanja na profitabilnost firme.
  • Pokazhite veshtina u rudarstvu podataka u logistitsi i temama lantsa snabdevanja i izvora.
  • Obјasnite ulogu transporta u americhkoј ekonomiјi.
  • Pokazhe sposobnost da efikasno komunitsiraјu.
Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 38 programa koje nudi Park University »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2020
Sep. 2020
Duration
Tražite informacije
Redovne studije