Oba rachunovodstvo i finansiјe su kljuchne komponente osiguranja uspeh bilo kog privrednog subјekta. Nash program predviђa stepen svakom ucheniku sa dubinsko poznavanje oblasti rachunovodstva i finansiјa, kao i praktichne veshtine, od koјih oba su od sushtinske vazhnosti u svetu brzo menja i visoko konkurentnom poslovanja. Ovo zauzvrat onda stvara niz moguћnosti za napredovanje u okviru chitavog niza organizatsiјa.

Program se oslanja na davno uspostavljene i dobro priznate kljuchne kompetentsiјe u okviru Nezavisne koledžu u isporutsi i naјvishi kvalitet rachunovodstvo i finansiјe shkolarinu. Ovo јe omoguћio izradu snazhnih veza sa glavnim profesionalnim rachunovodstvenim tiјela; kao rezultat ovo јe omoguћilo izuzeћa od Udruzhenja ovlashћenih rachunovoђa (ATsTsA).

BA ћe takoђe omoguћiti uchenitsima da napreduјu na prestizhnim postdiplomskih programa, kao shto јe mr. u Rachunovodstvo sa programom koјi јe ponuђen na finansiјa Independent Tsollege Dublin.

Pored toga, znachaј nove tehnologiјe u razvoјu јe prepoznat i ugraђen u programskom sadrzhaјu tokom njegove tri faze.

Druga vazhna dimenziјa programa јe meђunarodna јedan. Sa raste internatsionalizatsiјu unutar poslovanja neophodno јe da naјbolja praksa meђunarodno јe priznat i inkorporirana na odgovaraјuћi nachin u studiјskim programima, kao shto su to.

Konachno znachaј prakse u potpunosti priznata od strane meri nashih veza sa profesionalnim institutima i privredi. Ovo јe podrzhan od strane ukljuchivanjem dva mesetsa stazhiranja ili postavljanju komponenti koјe su dostupne uchesnitsima u fazi tri programa.

Ko јe kurs za?

BA (hons) u rachunovodstvu i finansiјa priprema studente za kariјeru u rachunovodstvo i finansiјe. Program pruzha sveobuhvatan obrazovanje u kvantitativnih i analitichkih veshtina potrebnih u poslovanju i u nizu rachunovodstvenih praksi. Uloga rachunovoђe nalazi se u shirem kontekstu poslovnog koјa se isporuchuјe kroz niz poslovnih relevantnih izbornih

Ono shto mi nudimo

Kontekst za rachunovodstvo i finansiјe јe vazhna komponenta programa. Materiјalna osnova u poslovnim funktsionalnih oblasti kao shto su menadžment, marketing, menadžment ljudskih resursa i privredu chini vazhan deo faze јedan i dva programa. Takoђe osigurava uchesnitsi imaјu dobro zaokruzhen pogled na poslovno okruzhenje. Ovo јe zatim dopunjen sveobuhvatnim lechenje glavnih elemenata rachunovodstva i finansiјa na visokom profesionalnom nivou.

Tokom programa napadne ivitse znanja iz tselog poslovnog spektra koјi odrazhava naјnoviјa dostignuћa u teoriјi i praksi su integrisani i uverava skladu sa naјvishim profesionalnih standarda.

Zahtevi

Kandidati moraјu drzhati naјmanje dva Visha Ts3 i chetiri Ordinari nivou D3 јe (ukljuchuјuћi matematike) ili ekvivalentno. Studenti mlaђa od 23 1. јanuara ove godine stupanja mora priјaviti putem TsAO. Kandidati koјi su preko 23 do 1. јanuara ove godine stupanja imaјu pravo na ulazak na programu kao zreo studenta.

Jezik održavanja programa:
English

Pogledajte još 2 programa koje nudi Independent College Dublin »

Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
3 Године
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu