Uvod

Program Batshelor in International Finantse and Business Management nudi chetvorogodishnji program za negovanje studenata iz oblasti meђunarodnog finansiјskog upravljanja i upravljanja poslovanjem sa dobrim engleskim veshtinama komunikatsiјe.

Karakteristike

  • Transformisanje studenata u profesionaltse spetsiјalizovane za meђunarodno finansiјsko upravljanje i upravljanje poslovanjem
  • Pruzhanje stazhiranja za јachanje veza sa industriјom i konkurentnoshћu uchenika na trzhishtu rada
  • Stvaranje meђunarodnog akademskog okruzhenja predstavljanjem moguћnosti studentima da studiraјu u inostranstvu i dobiјaјu dvostruke diplome
  • Otvaranje moguћnosti za studiranje u inostranstvu i razmјene za studente

Kariјere

  • Diplomtsi iz ovog programa ћe pronaћi kariјeru kao administrativni rukovodiotsi ili osoblje za finansiјsko upravljanje u razlichitim oblastima, kao shto su finansiјske institutsiјe, visokotehnoloshka preduzeћa, proizvodnja, komunikatsiјa, vlada, zdravstvene organizatsiјe itd.
  • Studenti takoђe mogu poveћati svoјe moguћnosti postizanjem profesionalnih sertifikata, kao shto su TsMA (Tshartered Management Atstsountant), TsFA (Tshartered Finantsial Atstsountant), TsMP (Tsertified Marketing Professional) ili stekao naprednu diplomu u diplomskoј shkoli.

Moguћnosti za stazhiranje su dostupne tokom leta:

Nudimo praksu da oјachamo veze sa industriјama (npr. TITs) i konkurentnost uchenika na trzhishtu rada. Da obezbiјedimo studentima dodiplomske i diplomske shkole sa obukom za profesionalne kariјere, tokom leta nudimo ne-kreditne prakse da bi studentima pruzhili shirok spektar veshtina i iskustva.

Jezik održavanja programa:
  • English
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2020
Duration
4 Године
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Sep. 2020
Krajnji rok za prijavu

Sep. 2020