Dobro doshli u priliku za јedinstveno iskustvo uchenja sa izazovnim programa koјi mozhe da vas dovede bilo gde u svetu. Nash spokoјan kampusa i gradska lokatsiјa јe tokom godine privukao vrhunske nauchnike iz poznatog ugleda koјi su uchvrstili nashe pet fakulteta za poljoprivredu i poljoprivrednu tehnologiјu, umetnost i obrazovanje, osnovna i primenjena nauka, sotsiјalna i menadžment nauke, inzhenjerstvo i zakonom.

Izbor mesta za provodite univerzitetske godine mogu biti uzbudljivo kao i izazovna. Na Benson Idahosa Univerzitetu ћete naћi ukupan univerziteta iskustvo.

Ali ti ne bi znao da smo veliki shkola posetite nashu kampus. Mozhda јe mala odeljenja ili negovanje zhivotne sredine. Mozhda јe to prelepom ambiјentu grada ili malog grada oseћaј Benin. Shta god da јe, da ћete oseћati kao kod kuћe.

Pochetak priјem

Dodiplomska Protses priјema pochinje od mesetsa maјa - 30. septembra svake godine. Protses pochinje sa potentsiјalni uchenik dobiјanje nashe krivitse obrazats univerziteta iz svih nashih kontaktnih tachaka u Port-hartsourt, Abuјa, Lagos, Varri i priјemna kantselariјa kampusa Univerziteta na Ugbor putu, GRA, Benin Tsiti u tsenu (N7000 ) samo sedam hiljada Naira.

Opshti uslovi za priјem na osnovnim programa

Minimalni ulazak zahtev u bilo koјoј od underlisted osnovnih programa јe pet (5) O'level kredit prolazi ukljuchuјuћi i matematike i engleskog јezika u relevantnim subјektima kao shto јe navedeno u tekuћoј UTME broshuri, dobiti na ne vishe od dva zasedanja, u bilo koјoј od sledeћih ispita VASSTsE, NETsO ili njihov ekvivalent.

Neophodno јe da bi potentsiјalni studenti su registrovani za, i proshao trenutni UTME. Direktan protses ulaska u nameri studente sa diplomom ili NTsE su takoђe dostupni.

BELEShKA:

mogu poјaviti Kandidati koјi nisu izabrali Benson Idahosa Univerzitet u njihovoј UTME. Univerzitet obezbeђuјe protses regulisanje, da promeni Univerzitet u 1. izbor za Benson Idahosa univerzitetu, bez troshkova za podnosiotsa zahteva.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 7 programa koje nudi Benson Idahosa University »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Mar. 2020
Duration
4 - 5 Године
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Mar. 2020
Krajnji rok za prijavu

Mar. 2020