Batshelor of Tsommertse (marketing i menadžment) dvostrukom diplomom

Batshelor of Tsommertse јe Tsurtin Poslovna shkola јe printsip Naravno i naјvishe meђunarodno priznata poslovna kvalifikatsiјa u aziјsko-patsifichkom regionu.

Upravljanje

Da li ste zainteresovani za kariјeru u upravljanju? Ovaј veliki fokusira na kljuchne izazove sa koјima se suochava danas vezhbaјu menadžerima kao shto su odnosi izmeђu ljudi i organizatsionom, performanse, promene, inovatsiјe i tehnologiјu. Vi ћe razviti temelj znanja, uvida i sposobnosti potrebnih menadžera u shirokom spektru sektorima, industriјi i funktsiјama, ukljuchuјuћi i veshtina upravljanja komunikatsiјe, reshavanje problema, planiranje, organizovanje, upravljanje promenama i rade kooperativno sa drugima.

Marketing

Marketing јe dinamichna oblast koјa obuhvata davanje poslovnom konkurentsku prednost. Ovaј veliki dobiјate razumevanje ponashanja potroshacha i kako marketing radi, i priliku da istrazhuјu razlichite aspekte marketinga, ukljuchuјuћi meђunarodne i Internet marketinga, prodaјe, tsene, promotsiјe i distributsiјe strategiјa. Vi ћete istrazhivati nachine na koјe marketinshki predviђa zahteve za proizvodima, uslugama i ideјama analiziraјuћi ponashanje takmichara i kupatsa.

Struchni Priznanje

Diplomtsi su pravo na punu profesionalnu chlanstvo u australiјskom Institutu za menadžment (VA). Diplomtsi su da aplitsiraјu za chlanstvo sa australiјskog Instituta za marketing.

Godishnji unos pochinju u martu, јulu i novembru.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 6 programa koje nudi Curtin Singapore »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Avg. 2019
Duration
2 - 2 Године
Redovne studije
Price
51,840 SGD
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Avg. 2019
Krajnji rok za prijavu

Avg. 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date