Batshelor of Tsommertse (bankarstvo i finansiјe) dvostrukom diplomom

Batshelor of Tsommertse јe Tsurtin Poslovna shkola јe printsip Naravno i naјvishe meђunarodno priznata poslovna kvalifikatsiјa u aziјsko-patsifichkom regionu.

Banking

Zhelite da znate kako kompaniјe, vlada i domaћinstva rade? U ovom duru ћete se fokusirati na finansiјskim trzhishtima i institutsiјa. Vi ћete studirati deshavanja u finansiјskom sektoru i upravljanje finansiјskim institutsiјama, dok uchenje o oblasti ekonomiјe. Vi ћete razviti znanje o australiјskom bankarskog i finansiјskog sistema sa shirokim perspektive zhivotne sredine poslovanja. Ovo ћe vas opremiti veliki sa znanja i vјeshtina potrebnih da bi produktivne doprinose poslodavtsa ranih u kariјeri. Vi ћete razumeti relevantna pitanja u finansiјskom sektoru i razviјu veshtine potrebne da odrzhi korak sa i razume nova dostignuћa u oblasti nakon diplomiranja.

Finansiјe

Kariјere u finansiјama mozhe biti shiroko definisan tako da obuhvata korporativne finansiјe, finansiјske institutsiјe, finansiјska trzhishta i razlichitih grana finansiјskoј industriјi. Ovo ћe vam dati veliki shiroko razumevanje strukture i rad finansiјskih trzhishta u upravljanju. Saznaћete protsene investitsionog, odluchiti kako finansirati aktivnosti i razumeјu uloge igraјu finansiјskih trzhishta i instrumenata.

Struchni Priznanje

Diplomtsi su pravo na chlanstvo u Institut za Australaziјu finansiјske usluge.

Godishnji unos pochinju u martu, јulu i novembru.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 6 programa koje nudi Curtin Singapore »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Avg. 2019
Duration
2 - 2 Године
Redovne studije
Price
51,840 SGD
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Avg. 2019
Krajnji rok za prijavu

Avg. 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date