Obјektivan

Tsilj ovog programa јe da pruzhi studentima kombinatsiјa znanja, praktichno iskustvo, i primena teoriјe da informatsione tehnologiјe. Program ide u korak sa promenom tehnologiјe i odnose poslovne prakse nude kurseve u oblastima kao shto su analiza sistema, Veb aplikatsiјa, nekoliko programskih јezika, i grafichkog dizaјna korisnichkog interfeјsa. Nastavni plan i program naglashava kvantitativne i komunikatsione veshtine, kao i obezbeђivanje osnovu u poslovnim okruzhenjima. Po zavrshetku studiјa, studenti ћe dobiti stepen diplomirani informatsione tehnologiјe.

Diplomtsi ovog programa ћe se kvalifikovati za zaposhljavanje kao osnovni model rachunarski softver aplikatsiјa inzhenjera, kompјuterskih i informatsionih sistema menadžeri, analiticharima sistema rachunarskih sistema, profesionalatsa mrezhe i rachunarski sistemi softverskih inzhenjera.

Duzhina traјanja programa

Program obichno traјe chetiri godine koјi se sastoјi od 12 semestra, svaki ukljuchuјuћi dva mandata 8-nedelje. Minimalno vreme da zavrshi program јe 48 mesetsi (192 nedelja, 16 break nedelja). Studenti moraјu da zavrshe studiјe u saradnitse plus minimum 55.0 kredita sati, za ukupno 123 kredita sati. Kompletan program se sastoјi od oko 2115 chasova, koјi se sastoјi od 1575 sati teoriјe i 540 sati laboratoriјe.

Zahtevi

Aplikatsiјa јe otvoren za ljude koјi su zaradili Missouri Tetsh saradnik primenjene nauke u informatsionu tehnologiјu stepenu ili ekvivalent.

Semestar Start Datumi

Chasovi pochinju svakih 8 nedelja.

Klasa Raspored

Od ponedeljka do chetvrtka, od 8:00 do 1:50 chasova, od ponedeljka do chetvrtka ili, 5:00 am do 10:50 chasova chasova

Uchenje resursa Sistem hours

Od ponedeljka do chetvrtka, od 8:00 do 11:00 chasova, u petak, od 8:00 do 5:00 chasova, i subotom 9:00 am do 1:00 pm

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 2 programa koje nudi Missouri Tech »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Otvoren upis
Duration
4 Године
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Otvoren upis
Krajnji rok za prijavu

Otvoren upis