Batshelor of Stsientse in nuklearnu tehniku

Opšte

Opis programa

Nuklearna tehnika

U septembru 2002. godine South Tsarolina State Universiti (STs State Universiti) u partnerstvu sa Univerziteta Viskonsin-Medison (UVM) dobila odobrenje od strane South Tsarolina Komisiјe o visokom obrazovanju da ponudi Batshelors Of Stsientse diplomu u nuklearnu tehniku. Ovaј sporazum јe bio јedinstven u svom pristupu i prvi takve vrste na pochetku nuklearne renesanse. Ovaј sporazum јe pokrenuta zbog potrebe da se proshiri ukljuchivanje manjina u svim nivoima nuklearne energiјe, istrazhivanja, razvoјa i proizvodnje. Trenutno, Inzhenjering program (NEP) Nuklearna јe u partnerstvu sa oba North Tsarolina State Universiti (NTs State) i UVM. Pod ovim sporazumima, studenti u inzhenjerstvu programu nuklearnog zavrshe drugu polovinu svog stariјeg godine bilo na UVM ili NTs State Universiti kako bi se ispunili svi uslovi za dobiјanje The Batshelors of Stsientse, zvanje Nutslear Engineering (predostaveni STs State Universiti).

Program јe pocheo sa pet (5) studenti i popeo se na preko 55 uchenika (u ovom trenutku). Od maјa 2013, NEP јe dodelio 27 Batshelor of Stsientse stepeni Nutslear Engineering. Zbog svog uspeha, STs Drzhava Nuklearna Inzhenjering program postizhe inzhenjerstvo Komisiјe za akreditatsiјu od podstichu akreditatsiјe u 2008. godini (retroaktivno do 2005). To јe јedini Osnovne Nuklearna Inzhenjering program u stanju Јuzhne Karoline. Program јe akreditovan od strane Komisiјe podrzhali Engineering akreditatsiјu; http://vvv.abet.org, a to јe јedini Nuklearna Inzhenjering programa po hBTsU.

STs Drzhava Nuklearna Inzhenjering Program јe privukao i zadrzhava stalnu i visoko kvalifikovanih fakulteta koјi јe sposoban da nastave svih nuklearnu tehniku kurseva u STs drzhave i nashih partnerskih institutsiјa (UVM i NTs State). Program ima stalni јezgro fakulteta sastoјi od tri doktora nauka, od koјih su svi u nuklearnu tehniku. Permanent Fakultet donosi preko 40 godina kombinovanog iskustva nastave i obuke i preko 40 godina kombinovanog industriјskog iskustva.

  • STs Drzhava Nuklearna Inzhenjering program izgraђen i funktsionishe veoma dobro prihvatila, state-of-the-art zrachenja nastavi prirodnih nauka laboratoriјu.
  • STs Drzhava Nuklearna Inzhenjering program izgradila state-of-the-art zhivotne Radiotshemistri laboratoriјu.
  • STs Drzhava Nuklearna Inzhenjering Program јe formirala partnerstva sa industriјom i saveznih agentsiјa za stipendiјe i istrazhivachku podrshku.
  • Nuklearna Inzhenjering program privlachi ugledna i istaknuta gost nuklearne inzhenjere, ukljuchuјuћi i dva predsednika Americhkog nuklearnog drushtva, kao podsekretar i saradnik zamenika sekretara Odeljenja za energetiku, i komesar Regulatorne komisiјe nuklearne.
  • STs Drzhava Nuklearna Inzhenjering Program јe osnovan priznata terenske programe (Summer nuklearne nauke instituta) za uchenike srednjih shkola i savetnika za usmeravanje u јugoistochnoј regiјi. Uspeh ovog programa regrutovali studenata sa STs drzhave u stablu i drugih distsiplina. Do sada smo imali preko 100 uchesnika studentskih u zavodima (od 2008-2012). Od 30+ studentskih uchesnitsi koјi su trenutno upisani na koledž ili univerzitet, 10 uchesnika su trenutno upisani na STs drzhavnom univerzitetu.

Misiјa Nuklearna Inzhenjering program

Misiјa za nuklearnu tehniku programa koјi podrzhava misiјu Univerziteta i Koledža јe da proizvede inzhenjera koјi su visoko kvalifikovani, kompetentni i dobro pripremljeni u oblasti nuklearne i radioloshke fakulteta, da uђe profesionalne kariјere u јavnom i privatnom sektoru i slede stepeni iznad nivoa Batstsalaureate u profesionalnom ili postdiplomskim studiјama.

Program Obrazovni tsiljevi

  • Edukovati nuklearne inzhenjere koјi su veoma trazheni u nuklearnim i srodnim oblastima.
  • Da obrazuјe inzhenjere koјi mogu nuklearne unapriјed kako postdiplomske studiјe.
  • Da obuchi diplomatsa koјi imaјu komunikatsiјu i reshavanje problema veshtine da nasledi kao profesionaltsi u bilo kom okruzhenju (kao poјedintsi u grupama ili na rukovodeћim pozitsiјama).
  • Da bi se proizvela diplomatsa koјi su svesni utitsaјa svoјih aktivnosti, kao inzhenjera u oblasti etichkih, ekoloshkih, drushtvenih, pravnih i globalnim problemima.
Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

South Carolina State University has maintained a legacy of excellence in education. We have been home to generations of scholars and leaders in business, military service, government, athletics, educa ... Pročitajte više

South Carolina State University has maintained a legacy of excellence in education. We have been home to generations of scholars and leaders in business, military service, government, athletics, education, medicine, science, engineering technology and more. Pročitajte manje