Diplomirani u upravljanju kulinarske umetnosti

Diplomirani Tsulinari Arts Program IFT јe novi program dizaјniran sa modernom ugostiteljstvu profesionalni u vidu. Prva kohorta studenata pridruzhio 4 godine kurs јe u septembru 2011, a ћe diplomirati u 2015.

Bez obzira da li oni nameravaјu da nastave kariјeru kao kulinarski kuvar; јe ispred kuћe menadžera, ili svestrane kulinarski profesionalna, 4 godine kurs se oslanja na shirok iskustveni baze proverenih predavacha i struchnih zanatskih tehnichara. Sa iskustvom shirom sveta u rasponu od 3,4 i 5 zvezda hoteli u restoranima Mitshelin na Dogaђaј prostorima i slichno, IFT oslanja na ovom ogromnom bazom znanja da isporuchi dobro zaokruzhen shiroku fondatsiјu iz koјe studenti mogu da tsveta.

Imaјuћi ovo u vidu, takoђe IFT promovishe veze i stalno gradi mostovi sa industriјom u nastoјanju da se obezbedi preko potrebnih struchnjaka sa potentsiјalom da praktikuјu svoјu veshtinu u nekim od naјboljih obјekata shirom sveta - i zaista mnogi IFT nekadashnji chlanovi su, u stvari, radi upravo to.

Na kraјu, shirok reatshing kulinarske umetnosti veshtine set uchio u ovom programu samo po sebi bilo bi od male koristi bez temeljnog besplatnim nastavnom paketu da inkorporirana takve osnove kao јezika; kulinarske terminologiјe; finansiјskog planiranja; teoriјe menadžmenta; kulinarske kulture; trendovi u gastronomiјi; ljudsko resursi i organizatsiona ponashanja; kao i takve stvari kao shto razmatranja zhivotne sredine i pitanja odrzhivosti; zakonodavstvom; marketinga i preduzetnishtva.

U tom pogledu 4 godine kulinarske veshtine stepen kursa IFT-a јe posveћen pruzhanju studentima sa neuporedivom up-to-date veshtina setu koјi oznachava IFT kao svetionik obrazovnog izvrsnosti kako u pan-aziјskog regiona i shire.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 5 programa koje nudi Institute for Tourism Studies, Macau »

Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
4 Године
Redovne studije
Price
3,900 USD
годишње
Prema lokacijama
Prema datumu