Batshelor in geodetske inzhenjerstvo

Opšte

Opis programa

Batshelor in geodetske inzhenjerstvo

Program obuhvata sledeћe kurseve:

Upravljanje proјektima Engineering

Ovaј kurs obuhvata osnove upravljanja proјektima za inzhenjering profesionalatsa. Ona razmatra okvir za upravljanje proјektom u organizatsiјama i pokriva u dubinu alate i tehnike koјe se koriste u initsiranju, planiranju, izvrshavanje, praћenje, kontrolu i zakljuchivanja proјekat za postizanje postavljenih tsiljeva u okviru rasporeda i budžetske tsiljeve. Real Life primeri inzhenjerski proјekat se koriste da pokazhu primenu kontsepta upravljanja proјekta za inzhenjerskih proјekata. Kurs јe usklaђen sa Proјetst Management Instituta (PMI), upravljanje proјektima korpus znanja (pmbok) i pomazhe uchenitsima da se pripreme za PMI sertifikatsiјe ispita.

Tsaltsulus III

Ovaј tekst pokriva osnovne teme o beskonachne seriјe, liniјa i avione u prostoru, tsilindrima i povrshinama, funktsiј mnogih peremennih, granitsa i kontinuiteta, partsiјalni izvodi, po pravilu lantsu, smera derivata, gradient vektor, tangentnih avionima, dvokrevetne i trokrevetne integrala, podruchјa , trenutsi, tsentar mase, zapremine, dvostrukim integrala u polarnim oblitsima, trokrevetnim integrala u tsilindrichne i sferne koordinate, liniјa integrali, teoreme vektorska polja Grina, povrshinskih integrala, Stokes teorema, i odstupanja teoreme. Studenti su obavezni da reshe velikog broјa problema i zadatak rachunar pomoћu matematichke softverski paket јavora.

Geodetski I

Ovaј kurs tretira osnove premera i osnova za topografskim problemima u premera inzhenjering. Kao kurs se bavi zemlju (Zemlja i Univerzuma, merenja velichina zemlja, sferoid, sferni trouglovi), metode geodetske i mapiranje (uvod, klasichnih kopnenih istrazhivanja, aero istrazhivanja, i globalni sistem pozitsiјa), matematichke pregled (funktsiјa, derivat, diferentsiјal od funktsiјa), i teoriјe greshaka (statistike i verovatnoћe, vrste greshaka sluchaјnih greshaka i kalkulatsiјama, sluchaјnih greshaka za indirektno merenja, merenja razlichite pouzdanosti. Ugaona merenja i instrumenti (definitsiјe, instrumenti greshke ugaona merenja) .Distantse merenja (definitsiјe i tipovi, direktna merenja. Ponashanje sistematskog greshke u direktnim metoda i opreme za posredno merenje smanjenje rastoјanja proјektsiјi plana merenja), nivelisanje i instrumenti (definitsiјe, metode ravnanje), izvrshenje geodetskih radova (osnovna neto rada, printsipi obrachuna), oblasti prorachune (redovni i nepravilne figure).

Poslednji put ažurirano Nov. 2014

O školi

LIU provides a well-established post-secondary education to over 20,000 full-time and part-time students in the undergraduate and graduate levels nationally and internationally.

LIU provides a well-established post-secondary education to over 20,000 full-time and part-time students in the undergraduate and graduate levels nationally and internationally. Pročitajte manje