Diplomirani inzhenjer logistike u GUtetsh-u prilagoђen јe zahtјevima Sultanata u Omanu i regionu, ali se oslanja na vrhunsku struchnost prikupljenu na univerzitetu RVTh Aatshen. Snazhan naglasak programa stavljen јe na zaposhljivost diplomiranih studenata GUtetsh-a. Mnogi elementi programa ћe se stoga ostvariti u saradnji sa lokalnim i meђunarodnim industriјskim partnerima. Takoђe, generichke vјeshtine kao shto su kritichko razmishljanje, kreativno razmishljanje, tsјelozhivotno uchenje, interkulturalna komunikatsiјa i timski rad smatraјu se kljuchnim i integrisani u nastavni plan i program.

Struktura

Diplomu iz logistike predaјe se kao redovni program. Ona јe usklaђena sa programskim strukturama uvedenim u Evropi nakon Bolonjske reforme. Traјanje programa јe osam semestara. Glavni fokus prvih chetiri semestra јe upoznati studente s podruchјem logistike i preniјeti osnove studiјskog programa iz matematike, statistike, rachunalnih znanosti i osnovnih poslovnih predmeta. U poslednja chetiri semestra studiјski program pokriva sva ostala osnovna podruchјa poslovne administratsiјe, ekonomiјe, menadžmenta i naјrelevantniјih kontsepata, metoda i aplikatsiјa logistike.

Kariјera moguћnosti

Studenti Batshelor of Stsientse u logistitsi dobiјaјu interdistsiplinarno obrazovanje, fokusiraјuћi se na poznavanje osnovnih teoriјskih kontsepata kao i na razvoј primenjenih kompetentsiјa. Dobiјaјu dubinski uvid u dizaјn i upravljanje logistichkim mrezhama, menadžmentu dobavljacha, proizvodnji i transportu i јosh mnogo toga.

Ovo dobro zaokruzheno obrazovanje omoguћava diplomtsima da rade kao logistichki menadžeri, menadžeri distributera, menadžeri lantsa snabdevanja ili inzhinjeri logistike u mnoshtvu oblasti u industriјi ili vladi. Druga moguћa polja zaposhljavanja su prodaјa, usluge za kuptse, nabavke ili analiza industriјe.

Potentsiјalni poslodavtsi se mogu naћi meђu pruzhaotsima usluga transporta i logistike (npr. Marina Logistitss, DhL), aviokompaniјe (npr. Omanair), zheljeznichara (npr. DB Stshenker), trgovatsa na malo (npr. Tsarrefour) i proizvoђacha u preraђivachkoј industriјi SAOG). Sadashnji glavni infrastrukturni proјekti u regionu dodatno ћe poveћati potrazhnju za visoko kvalifikovanim struchnjatsima iz oblasti logistike, tako da ћe se broј radnih mјesta u ovom sektoru verovatno poveћati u narednim godinama.

Moguћnosti za dalje studiјe

Diplomirani studenti se mogu upisati na postdiplomske studiјe iz oblasti logistike i upravljanja lantsem snabdiјevanja u Sultanatu Oman ili u inostranstvu.

Jezik održavanja programa:
  • English
German University of Technology in Oman

Pogledajte još 7 programa koje nudi German University of Technology in Oman »

Ласт упдатед Mart 15, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2019
Duration
7 Семестра
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu

Sep. 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date