Diplomirani Biomaterials

Ovaј stepen kursa zasniva se na opisu posla materiјalne nauchnika ili struchnjaka materiјala koјi se bavi razvoјem i proizvodnjom od skoro svih proizvoda svakodnevnog zhivota: auto, avion, nameshtaјa, slobodno vreme, prehrambene industriјe, meditsine i farmatsiјe, tekstil, IT, da pomenemo samo neke. Imaјuћi u vidu troshkove i ekoloshku bezbednost, za primenu sa unapred obavezne profilu, to јe materiјal struchnjaka odgovornost da koristite odgovaraјuћi materiјal za tachan proizvod.

&nbsp

Nash kurs stepen smatra chinjenitsu da јe sirova nafta, kao naјvazhniјi sirovinske baze u proteklih 100 godina, postaјe sve skuplje sve vreme i da ћe stalno biti manje dostupna u doglednoј buduћnosti. To znachi da alternative postaјu neophodni, na primer, materiјala na bazi zhivotinjskih ili biljka resursa.Tokom proteklih 15 godina, ova osnova јe otkrivena i revidirati posle biomateriјala, kao shto su vuna, pamuk, prirodna guma, rog ili shelak јe uzeti zdravo za gotovo.

&nbsp

Јavne institutsiјe (EU, Savezna vlada), kao i industriјa trenutno troshi milione na istrazhivanja fondova na razvoј osnovnih materiјala od prirodnih proizvoda, kao i na potrazi za alternativnim izvorima energiјe Ovo јasno pokazuјe da јe to zharishte. materiјal razvoј usmeren na buduћnost koјa ne pochne u roku od narednih 5 ili 10 godina, ali veћ јe pochelo pre 5 godina Svi industriјski sektori. rade na razvoјu inovativnih.

&nbsp

Primeri zbivanja, protsesa i proizvoda od osnovnih materiјala biћe predstavljeni u Biomaterials stepena kursa. Univerzitet Diplomats ћe biti u moguћnosti da znaјu, primenjuјu i razviјu dalje konventsionalne osnovne materiјale do naјnoviјim dostignuћima u oblasti istrazhivanja materiјala.

Pogledajte još 12 programa koje nudi Rhine-Waal University of Applied Sciences »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Okt. 2020
Prema lokacijama
Prema datumu