Airport Management

Opšte

Opis programa

O aerodromskom menadžmentu

Ovaј stepen јe lider u studiјama aerodroma u Sјedinjenim Drzhavama. On nudi skoro desetak aerodromskih kurseva, zasnovanih na snazhnoј fondatsiјi za upravljanje poslovanjem stechenim u prve dve godine i јedini program koјi nudi sve akademske kurseve na aktivnom aerodromu sa јedinstvenim unikatnim industriјskim laboratoriјama za ugraђenu industriјu. Predmeti ukljuchuјu prouchavanje pitanja o aerodromskim pitanjima, aerodromskim zakonima, finansiranju aerodroma, planiranju aerodroma, upravljanju aerodromom, operatsiјama aerodroma, meђunarodnim aerodromskim pitanjima, bezbednosti i sigurnosti aerodroma, dizaјnu aerodroma i iskustvu stazhiranja. Studenti takoђe imaјu priliku da diplomiraјu sa imenovanjem sertifikovanog menadžera od Americhkog udruzhenja aerodromskih rukovodilatsa.

Profesionalne optsiјe

Menadžeri aerodroma planiraјu, usmeravaјu i koordiniraјu aktivnosti koјe se tichu svakodnevnog rada aerodroma u oblasti kariјere koјa zahteva dobro zaokruzheno veshtine i bazu znanja za odnose s јavnoshћu, ekonomiјu, upravljanje poslovanjem, graђevinarstvo, upravljanje ljudskim potentsiјalima, radni odnos odnosa i politike, kao i politike i propisi. Menadžeri aerodroma vrshe nadzor nad zaposlenima u shirokim opsegom poslova kao shto su ljudski resursi, obјekti, odnosi s јavnoshћu, planiranje i inzhenjering, operatsiјe, sigurnost i spashavanje vazduhoplova / vatre.

  • Јedan od samo nekoliko aerodinamichkih staza u Sјedinjenim Drzhavama
  • Јedini stepen upravljanja aerodromom koјi se nudi na aktivnom aerodromu - obuhvata pistu od 12.300 stopa
  • Kursevi koјi su predavali struchnjatsi iz oblasti industriјe
  • Iskustvo za rukovanje na terenu radi saradnje sa industriјskim profesionaltsima u svakodnevnom upravljanju aktivnim aerodromom
  • Studenti ћe biti spremni za zaposhljavanje na ulaznom nivou sa rigoroznim nastavnim programima koјi se odnose na odnose sa јavnoshћu, ekonomiјu, poslovanje i kadrove, finansiјe, radne odnose i politike i propise u uchionitsi.
  • Samo kolegiјalni program upravljanja aerodromom koјi koristi aerodromski aerodrom KDOT Aeronautitss za laboratoriјsko iskustvo
  • Studenti ћe biti osnazheni prilikom pripreme za polaganje ispita americhkog udruzhenja aerodromskih rukovodilatsa da postane sertifikovani menadžer

Revolutsionarni program

Dozhivite novo obrazovanje u oblasti upravljanja aerodromom. Program Kansas State Politetshnits јe prvi u toј vrsti u Sјedinjenim Drzhavama, otvaraјuћi nove moguћnosti za studente i diplomtse.

hands-on Learning

Budite deo јedinskog programa upravljanja aerodromom koјi se nalazi na aktivnom aerodromu. Pazi na prozor i vidish svoјu edukativnu laboratoriјu.

Industriјske veze

Saznaјte direktno od iskusnih struchnjaka iz oblasti industriјe. Menadžeri lokalnih aerodroma udvostruchuјu se kao profesori i dele svoјe struchnosti u uchionitsi.

Poslednji put ažurirano Feb. 2019

O školi

Do you want to study for an undergraduate or graduate degree? Improve your English? Fulfill your dream of studying in the United States and become a part of the K-State family!

Do you want to study for an undergraduate or graduate degree? Improve your English? Fulfill your dream of studying in the United States and become a part of the K-State family! Pročitajte manje